Odbehla som na chvilku preč a bola som tu prihlásená, a zrazu sa vrátim a za pc je moja mamina a pozerá si moje TS- ky, naštavolo ma to, ale nie preto žeby si tam mala niečo zaujímavé prečítať ale to že si ich vôbec pozerala, viem že je to moja chyba že s
no pokial viem je to listove tajmostvo ... moji rodicia by to nerobili ja sa nezaujimam o ich spravi ci uz v mobile a tak a oni zasa nie o moje. To je uz na nich ci su drzy a vedia to o tom. (ze su drzy) alebo chcu byt slusny. A mimochodom pozdravujem ti maminu
Moja matka by tu drzost mala, ale vzhladom na rozdiel nasich schopnosti a moju vrodenu ostrazitost k takymto eventualitam nikdy nedochadzalo. Otec by si take nieco voci mne nikdy nedovolil, ani keby vedel, ze nemam sancu dozvediet sa to.
Ani moja mama nevie robit s netom tak to ma netrapi skvor otec, ten si isty cas prezeral celu moju historiu kazdy den a raz sa dozvedel aj veci ktore nemal....teraz to uz nastastie nema sancu urobit kedze mam vlastny pc
Ja som raz zabudol mobil a našiel som matku ako ho kontrolovala tak som jej vysvetlil aby sa mi nehrabala v súkromí lebo ak ju ešte raz nájdem dá mi 100sk A už prestala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Už veľa krát chceli aby som ich naučila, hlavne otec ale nikdy to neurobím, hlavne aby som nemala podobné problémy ako tento