no tak je huste ze niekomu kto uziva piko sa hovori dubravcan...blbé je že dubravka je preslavena pikom a ja som tam ani naznak po piku nevidela....a to dkonca poznám sidlo H dílerov....
mne sa nepáči že dúbravka je skoro celá škaredo pografitovaná (aj ked su tam aj nejake pekné) ale celkom haluzné je že pri dome v ktorom kotkodaka kohut sú postavené paneláky
nahodou ja byvam v takej zvlastnej oblasti kde je celkom cisto a pekne...a stacilo by zajst len o kusok dalej niekam za roh a bol by to pravy opak...pred mojim domom sa hraju deti a dalej si niekto môže pokojne aj neikoho zavrazdiť a nikto si to nevsimne...ale zase trosku vyssie, v starej dubravke je fakt nadherne
chvilku som byvala v Dubravke .. a asi v dobrej casti ... nadherny vyhlad na staru cast ... les a milovala som srdiecko na chodniku ... a vseobecne , Dubravka je jedna z najkrajsich //pre mna// casti v BA
Blizzard: Najznámejší Dúbravčan je jednoznačne Gustáv Husák - Teda.. zosnulý Dúbravčan Však aj v´daka tomu že bol prezident komouši nezbúrali starú dúbravku. (teraz to doháňajú "developeri" : disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inak ja tam chodím na školu
a všade, akoby tam nebol ani meter štvorcový závetria
ale môže sa tam dobre bývať, sú tam všetky služby
@ Sheena205 - hovadska sranda, rano ma tie kohuty budia, bo pred nami je RD