daj na topky.sk, budu velmi radi, aspon uz snad daju 4 mesiaci po smrti pokoj bartosovej a nebudu musiet prehladavat 2 tyzdne stare spravy so zahranicnych bulvarov a rozmyslat co skopiruju
duchovia neexistujú, čiže to ma nejaké vysvetlenie, napríklad nejaký lom alebo odraz svetla. urob tu istú fotku viackrát po sebe v tom istom čase pri tom osvetlení z toho istého miesta a uvidíš či tam zas niečo bude a premýšľaj čo to je a skade.
No ..aspoň ste sa pobavili poniektorí. ..dejú sa mi aj iné veci doma...napr. sama za zapne tela. .nejde prepnúť, ani vypnúť pomôže iba vytiahnuť kábel z elektriky. ..a tak...
inak to mi pripomína, že pri sérií fotiek na rôznych miestach v izbe bola pri mne vždy taká bledá škrvna...a vždy len pri mne aj ked nás bolo na tých fotiek viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
daj na topky.sk, budu velmi radi, aspon uz snad daju 4 mesiaci po smrti pokoj bartosovej a nebudu musiet prehladavat 2 tyzdne stare spravy so zahranicnych bulvarov a rozmyslat co skopiruju
[/img]
Sú len 4 možnosti.
1. Robíš si srandu a nič s toho sa ti nerobí len chceš postrašiť ľudí tu na fóre.
2. Máš schýzu a máš halucinácie.
3. Berieš drogy určite nejaké halucinogénne.
4. Je šanca že to je pravda ale ja osobne ti neverím.
Keby sa mi sama zapínala TV a nedala vypnúť tak by som to asi psychicky nezvládol a určite sa ti to robí a ty si v pohode žiješ ako keby nič no jasnéé
Buď to natoč alebo si choď robiť na iné fórum tu nie sme taký prij*ebany že všetkemu uveríme.
na toto mám len jedinú odpoveď
» tinypic.com/r/1y98if/8...