takze pre istich obmedzencov sem pisem navod ako by zhruba mala vyzerat priemerna a aspon trocha duchaplna diskusia: za prve nestlacajte ten priblbly refresh potom sa vam zobrazuje viac krat,za druhe uz nadpis by mal naznacovat aspon cast problemu o ktoro
Ak majú byť všetky diskusie uverejňované podľa pravidiel, tak túto s návodom "ako vytvoriť dobrú diskusiu" by som nedala do fóra "O CHALANOCH, O MUŽOCH"
Suzanne1: " Asi si to nepochopila " , on to myslel určite iba pre chlapov, lebo tí sa správajú poväčšine ako ťuťmáčikovia, preto to je v tejto rubrike " O chalanoch a mužoch " :oDDD.
P3tula diiiik o to ani nejde ci to posielaju baby alebo chalani, to je fuck, ide o to co posielaju... Boha sak mam wolaky problem w sukromi, tak si ho riesim w sukromi a nie na fore..toto je az posledna moznost, ked uz ani kamarati nedokazu pomoct.. a temy ze myslite si ze sa ku mne wrati? a podobne.. a co si to mame z prsta wycucat alebo co? fakt by sa njektory mohli uwedomit..
A Zipporah, na priblble otazky, priblble odpowede..
no aby som to objasnil do tejto tejto rubriky o chalanoch / o mozuch som to dal prave preto lebo najviac blbich duskusii je prave tu... a este aj o dievcatach / o zenach
Zamyslite sa preboha ako čo ma vyzerať? a čo tak keby ste rovno povedali že ešte aj ako sa vyjadrovať a ako písať akým štýlom veď fórum je o slobodnom vyjadrovaní a nie každý ho ma na takej úrovni ako It Tommyhot , Majlos, Ja . A ta väčšina hlúpych fór je tu od dosť mladých ľudí 12-15 a prečo im kázať ako čo ma vyzerať veď oni raz na to prídu časom sami
Mna to tu uz tiez stve. Nechapem, preco to tu neurobia ako normalen phpbb forum, kde sa daju mazat uzivatelia, duplicitne temy, prispevky, upravovat prispevky, a tak!!!
S tym treba cosi robit, je tu potom bordel. Napisem asi "vedeniu" a hned poziadam o post admina Mam s tym skusenosti
Mam vlastne forum, ktore vediem bez problemov, dokazem si tam urobit poriadok. Keby daco, tak: www.haany.forumup.sk ! A okrem toho som adminom este na dalsich dvoch forach, kde su so mnou spokojni!
Jaaj booshe Haany ako nic w zlom, ale administrowat phpBB forum wje aj ten najwacsi loser..
Mm a este preco by to tu mali robit ako phpBB forum? Toto je birdz a wsetko je tu ine, tak na co sa opicit? phpBB je na kazdej stranke, keby si aspon wacsina zmeni template (popripade wytwori swoj wlastny).. To je to najjednoduchsie kritizowat to tu, skus njeco take nakodit a potom howor..
Tommyhot - no prepac, ze som si vobec dovolila povedat nieco, co by mohlo pomoct tomuto foru!!! Vacsina kritizuje, no nikto nic nenavrhne. Ja NEKRITIZUJEM!!!
Hanny: "Mna to tu uz tiez stve. Nechapem, preco to tu neurobia ako normalen phpbb forum, kde sa daju mazat uzivatelia, duplicitne temy, prispevky, upravovat prispevky, a tak!!!" - prispewok c. 12
Uz len tje wykricniky o niecom swedcia.. Btw tym ze powjes aby to tu bolo ako phpBB forum, tomuto foru wobec nepomozes. Po prwe kazdy wje ze by sa tu zisla editacia, takze je zbytocne to tu do nekonecna omielat a po druhe prechod z tohto fora na phpBB forum by trwal, dowolim si powedat ze aj par tyzdnow.. (myslim tym prewod prispewkow z databazi terajsej do databazy phpB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
... mladsie ako 16....
A Zipporah, na priblble otazky, priblble odpowede..
S tym treba cosi robit, je tu potom bordel. Napisem asi "vedeniu" a hned poziadam o post admina Mam s tym skusenosti
A nenudim sa, caka ma matura, vsetko v pohode stiham!
Mm a este preco by to tu mali robit ako phpBB forum? Toto je birdz a wsetko je tu ine, tak na co sa opicit? phpBB je na kazdej stranke, keby si aspon wacsina zmeni template (popripade wytwori swoj wlastny).. To je to najjednoduchsie kritizowat to tu, skus njeco take nakodit a potom howor..
Inak phpBB3 je fakt skwele..
Uz len tje wykricniky o niecom swedcia.. Btw tym ze powjes aby to tu bolo ako phpBB forum, tomuto foru wobec nepomozes. Po prwe kazdy wje ze by sa tu zisla editacia, takze je zbytocne to tu do nekonecna omielat a po druhe prechod z tohto fora na phpBB forum by trwal, dowolim si powedat ze aj par tyzdnow.. (myslim tym prewod prispewkow z databazi terajsej do databazy phpB