oficiálne modlí, dáke prednášky náboženské a bla bla... neoficiálne kopu hier, nočné návštevy.. strašná sranda.. .. a to ti hovorí človek ktorý to prežil aj napriek tomu že v boha teda moc neverím...
to je to co duchovne zalozeni mladi sa odtrepu niekam na chatu, maju tam prednasky o kristovi a inych zivocichoch a nakoniec sedia okolo ohna a daky mlady kaplan jebe do gitary a vsetci spievaju krestanske pesnicky a miluju blizneho svojho ako este nikdy?
no ked to je tvoja prva tak urcite si ju uzijes...no v podstate nie je to stale len o modleni...vecsinou su to rozne prednasky aktivitky a tak a pri nich spolznas strasne vela ludi...a velmi to zblizuje ludi ...je to nieco uzasne na co budes vzdy s usmevom spominat...
Ja som bola na duhcovnej obnove vďaka saleziánom a môžem povedať že bolo super, najskôr nejaké aktivity, a na druhý deň spoveď a svätá omša. Bolo super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja som bola na duhcovnej obnove vďaka saleziánom a môžem povedať že bolo super, najskôr nejaké aktivity, a na druhý deň spoveď a svätá omša. Bolo super.