Minule sa mi dostal do ruk zoznam filmov jedneho tipka, ktory ich ze vraj za lacny peniaz napaluje....potesila som sa a hned som si ich asi patdesiat vybrala....ced to ze vraj dava lacno.....na moje prekvapenie chcel za jedno 100Sk a aj to bez obalu...Je
jasne ze je to drahe! sak takto zaplatis 5000,- si to normalne stiahni na warezoch mas linky,alebo popros kamosov.
100 Sk je dost, ak pocitam,ze ciste dvd kupi vo velkosklade za 10 Sk tak si chlapik dava dobru ziskovu marzu,ale co,ked sa najdu hlupacikovia,ktori to kupia,tak preco by to nespravil
100 korun za napalene CD/DVD (hra/film/album) bola normalna asi tak pred 5-8 rokmi, teraz ked uz aj podpriemerne inteligentny simpanz dokaze stiahnut to co chce, je 100 korun uzera.
Na stahovanie skor odporucam torrenty, komu sa chce furt kopirovat linky a cakat kym vyprsi limit?
@8 ale snad vies ohodnotit kolko stoji ciste dvd v klasickom obchode. Daj si poradit,je to vela a presne suhlas s @9 ak to rozdava a predava tak ho kludne mozes anonymne bonznut alebo nech to spravi zadara.
sťahovať je síce nelegálne, ale za napaľovanie a iné rozširovanie je basa a 100 sk je veľa... (proste niečo iné je si stiahnuť do pc, a keď to rozširuješ za poplatok je to 100x horšie, v tom prvom prípade robíš škodu len za napr 1000 sk (až toľko stála hra) a v tom druhom napr napáliš 10x hru za 100 korún robíš škodu za 11000 sk)
ved staci ist do video pozicovne, pozicat si filmy a napalit si ich..a DVD bez obalu stoji asi 8sk...s obalom 12.... si napoziciavaj a nech ti niekto napali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
100 Sk je dost, ak pocitam,ze ciste dvd kupi vo velkosklade za 10 Sk tak si chlapik dava dobru ziskovu marzu,ale co,ked sa najdu hlupacikovia,ktori to kupia,tak preco by to nespravil
Stahovat a napalovat nelegalne je jedna vec, ale ak na tom dotycny zaraba je to uz trestny cin.
Na stahovanie skor odporucam torrenty, komu sa chce furt kopirovat linky a cakat kym vyprsi limit?
Je to nenormalna cena-jednoznacne nekupuj!a co tak si ten film stiahnut zadarmo alebo nieco take ako www(bodka)pozeraj(bodka)eu
staci sa zaregistrovat a pozerat