@bibla v dnešnej dobe kopírok nebude nikto nikoho platiť, aby prepisoval texty, ak sa to dá pohodlne rozmnožiť.
Pri takejto ponuke ide o to, že ti pošlú jeden papier a ak budeš chcieť zarobiť, budeš musieť aj ty ostatným núkať túto akože "prácu" a oni ti zase za ten papier dajú istú sumu a stále dokola.
@sandy114 aj ja poznam alebo aspon myslim, meno mi je zname, zrejme chodil somnou na zakladnu len o rocnik vyssie...lenze vtedy si vsetci robili z neho picu, to by bola pre mna novinka, ze sa takto vyprofiloval..
@belzeboss ja som mala u neho v bare robit pred rokom, nakoniec ma nevzal a do 2 mesiacov od otvorenia aj tak skrachoval, od vtedy sa snazi zarobit si takymi to vseliakymi sposobmi
@sandy114 no ak sa teda nemylim a jedna sa o neho, tak by mal mat 22-23 rokov a ked si taky mlady ide otvorit bar, uz je to trochu podozrive..nehovorim, ze nemozne..ale podozrive..tak sa necudujem rychlemu krachu...ale ked niekto ponukne navonok skvelu brigadu, lenze najprv treba poslat 10 eur tak to je vrchol...len si neviem vysvetlit preco potom k inzeratu prilepi mail so svojim menom a telefonne cislo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pri takejto ponuke ide o to, že ti pošlú jeden papier a ak budeš chcieť zarobiť, budeš musieť aj ty ostatným núkať túto akože "prácu" a oni ti zase za ten papier dajú istú sumu a stále dokola.
v tom prípade je to na 100% podvod, tým som si už teraz istý zaplatíš 10 eur, on si ich nechá a žiadna práca ani nič sa nebude konať
ani omylom to nieje seriózna ponuka !!!
že či máte túto knihu a ak áno či je dobrá » www.martinus.sk/?uItem=9323...