Ozaj neviete nejaký link na takú reklamu čo bežia nejaký afričania a potom prídu do ciela? raz som to videl a v pozadí hrala dajáka fakt dobrá pesnička
Ja viem že off topic ale ani neviem o čom je táto téma takže
KAZDY z nas povie, ze MY to zmenit nemozeme... ale kto potom? ONI? kto su ONI? oni su napr ti v cesku, ale v cesku si tiez povedia ONI... a tak to ide stale dookola...
sice neviem presne o com je tato diskusia, lebo zakladatelka sa nejako neobtazovalo aj vysvetlit, ale vsetko ma 2 stranky, bielu aj ciernu, keby bola iba jedna a je jedno ktora tak by bola na svete nuuuuuudddddddaaaaaaaaaa.
jezis ludia,kde to zijeme,fakt?preco stale tolerujes 2 tvare jedneho sveta?fajn priznavam,ze tym co som napisala tak za tym sa skryva toho vela ale mohlo vam dopnut o com to je (cest vynimkam ktorym to doplo)
@1 ak si na niekoho nastvaty tak naco to pises sem?tuto diskusiu som nezalozila preto aby tu ktosi na kohosi nadaval
@4 preco myslis,ze neviem o com hovorim?ved tu biedu vidis na kazdom kroku,takze asi viem o com hovorim sa skus zamysliet nad tym a pochopis
@7 jedno bez druheho nemoze byt?ako vies?skusila si to uz?preco by jedni mali byt jedni lepsi ako ti druhi len za to ze maju miliardy a mozu si dovolit minut na nejakom flame 60 00?
@9 konecne vyborny nazor,niekto kto aj premysla a uvedomuje si to...gratulujem.....
@1 1 kazdy mozme s tym cosi urobit,jednotlivec malo toko dokaze ale ked sa spoji jednen jednotlivec,druhi,treti....tak vznika skupinka a ona uz moze cosi dokazat
Sakra ženská už konečne vysvetli o čo kráča v tejto téme. O nejakej reklame na unesco ako to povedala myrush v @3 ? Ak áno prepáč že mi nedoplo lebo tú reklamu som NEVIDEl. Keď chceš od ľudí inteligentné názory tak poriadne objasni o čom chceš diskutovať. Ja si tu založím tému že krikľavý pulóver a teraz nech si ostatný vycucajú z prsta že to znamená že nemám rád ružovú...
@coolcica10 ako prepac ale cele unesco je jedna velka fraska(ja fakt neviem ako inak to nazvat) na zdieranie ludi..robia si vselijake stretnutia v nobl hoteloch s hromadou jedla ktore ked nikto nezje vyhodia..a tym detom ide len minimum toho co by mohli keby...
no ale kazdy mame na taketo organizacie vlastny nazor,kazdy vieme svoje ...
@19 ako súhlas stačilo mi keď som počul že väčšina penazí z UNESCO ide na kampaň proti potratom, ligu žien a podob. Kychať im, radšej osobne pôjdem zaniesť prachy do nejakého domova alebo ich rozdám zdravotným sestrám... Ak by som ovšem nejaké mal xD
unesco je cisty biznis, ako ste to uz niektory spominali.
A ak nieco zostane z toho co zhltly kampane, naklady a samotny organizatory, tak za to aj kupia nejaku humanitarnu pomoc aby sa nieco nepovedalo, ale v takej afrike casto tu pomoc "prevezmu" lokalny vojaci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslis tu kampan unicefu?
Ja viem že off topic ale ani neviem o čom je táto téma takže
čo si o tom myslíte vy ?
ja mam naozaj pocit, ze s tym ja nic nenarobim, myslite ze hej? tak to mi povedzte konkretne kroky obycajneho nicneznamenajuceho cloveka
@1 ak si na niekoho nastvaty tak naco to pises sem?tuto diskusiu som nezalozila preto aby tu ktosi na kohosi nadaval
@4 preco myslis,ze neviem o com hovorim?ved tu biedu vidis na kazdom kroku,takze asi viem o com hovorim sa skus zamysliet nad tym a pochopis
@5 ano
@6 dalsi ktoremu to nedoplo........
@7 jedno bez druheho nemoze byt?ako vies?skusila si to uz?preco by jedni mali byt jedni lepsi ako ti druhi len za to ze maju miliardy a mozu si dovolit minut na nejakom flame 60 00?
@9 konecne vyborny nazor,niekto kto aj premysla a uvedomuje si to...gratulujem.....
@1 0 tiez fajn nazor
@1 1 kazdy mozme s tym cosi urobit,jednotlivec malo toko dokaze ale ked sa spoji jednen jednotlivec,druhi,treti....tak vznika skupinka a ona uz moze cosi dokazat
@1 2 zamyslel si sa nad tym niekedy?
@1 6 chcu tym povedat ze je na svete krutost,nespravodlivost,pohrdanie,zloba...chcu aby si to uvedomil kazdy jeden z nas
Sakra ženská už konečne vysvetli o čo kráča v tejto téme. O nejakej reklame na unesco ako to povedala myrush v @3 ? Ak áno prepáč že mi nedoplo lebo tú reklamu som NEVIDEl. Keď chceš od ľudí inteligentné názory tak poriadne objasni o čom chceš diskutovať. Ja si tu založím tému že krikľavý pulóver a teraz nech si ostatný vycucajú z prsta že to znamená že nemám rád ružovú...
no ale kazdy mame na taketo organizacie vlastny nazor,kazdy vieme svoje ...
A ak nieco zostane z toho co zhltly kampane, naklady a samotny organizatory, tak za to aj kupia nejaku humanitarnu pomoc aby sa nieco nepovedalo, ale v takej afrike casto tu pomoc "prevezmu" lokalny vojaci.
co dodat: smrt bastardom z unesca a podobnym...