Keď budeš do mňa vnikať prstami, rob to pomaly, jemne, predtým si ich poriadne nasliň, aby si celou silou pocítil obrovský príval mojej energie. Tvoja elektrická zástrčka.
Poznám aj jeden taký na mňa vymyslený ale neviem či by tomu ľudia chápali ale skúsim to
poznáte ten
Mami,čo máme dnes na obed?˝ Ako vždy!! ˝Do riti zase nič!
No a kedže v minulosti som sa pokúsil o samovraždu raz kamarát mierne opitý pridal jednu takú krátku vetu k tomuto vtipu..
Mami,čo máme dnes na obed?˝ Ako vždy!! ˝Do riti zase nič!" Piči ja si už fakt niečo asi spravím .
mňa to rozosmeje stále lebo viem na čo ten môj kamarát narážal ale ak vám to nepríjde vtipné tak neva,skúsil som
Rozhovor dvoch gigoglov.
- Jožo, včera som bol v Martine, a dnes musí ísť zase do Martina.
- To máš super, Deži, a prečo tak často cestuješ?
- Do prdele, ja nehovorím o cestovaní!
ja nevedome rád kamarátkam hovorím vetu : ,, urobím ti to rád,, ale až po vyslovení sa zasmejem a uvedomím si to
vždy sa jedná o niečo technické, o nejakú pomoc hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Zn. : Tvoj kanibal.
Keď budeš do mňa vnikať prstami, rob to pomaly, jemne, predtým si ich poriadne nasliň, aby si celou silou pocítil obrovský príval mojej energie. Tvoja elektrická zástrčka.
poznáte ten
Mami,čo máme dnes na obed?˝ Ako vždy!! ˝Do riti zase nič!
No a kedže v minulosti som sa pokúsil o samovraždu raz kamarát mierne opitý pridal jednu takú krátku vetu k tomuto vtipu..
Mami,čo máme dnes na obed?˝ Ako vždy!! ˝Do riti zase nič!" Piči ja si už fakt niečo asi spravím .
mňa to rozosmeje stále lebo viem na čo ten môj kamarát narážal ale ak vám to nepríjde vtipné tak neva,skúsil som
He only comes once a year!
- Jožo, včera som bol v Martine, a dnes musí ísť zase do Martina.
- To máš super, Deži, a prečo tak často cestuješ?
- Do prdele, ja nehovorím o cestovaní!
vždy sa jedná o niečo technické, o nejakú pomoc hh
vyznelo to troška čudne
Trapas....
ale daj si to spolu: do riti je to moc velke