Ahojte, existujú podľa vás ešte takí muži, pre ktorých právom patrí toto pomenovanie?A ako by sa podľa vás mal správať pravý džentlmen? Ja som nad touto otázkou začala rozmýšľať potom, čo mi jeden Chalan povedal:,, A ty si už zabudla , že džentlmeni vymre
Zober si len také americké "hviezdy" Pokiaľ sa niekde neváľa ožratá alebo sa s niekým nevyspí,tak o takej Paris Hilton ani nepíšu...a ako chodí doobliekaná Lady Gaga...vychováva nás spoločnosť,v ktorej žijeme...rovnako ako si každý predstaví ideál krásy ako vyretušovanú ženu z photoshopu,ktorá nemá s realitou nič spoločné,tak rovnako považujú ľudia za správne správanie,ktoré vidia v médiach alebo okolo seba...samozrejme všetko má svoje hranice ale ľudia už majú otupené zmysly...
Za to mozete vy baby! Lebo vy ked je chlapec slusny a pozorny tak je nudny a hladate arogantneho kokota s ktorym vydrzite par mesiacov a potom placete ake ste boli jebnute ze ste nechali toho ktoremu na vas zalezalo
@6 a zároveň druhým dychom dodávam: Tak teda chcete muža, ktorý vám bdue otvárať dvere, držať kabáty a starať sa o vás, alebo tú emancipáciu a rovnoprávnosť, o ktorú ste bojovali?
Nie, nie som nejaké necitlivé hovado, len nechápem, čo teda chcete.
@6 ,7 V niektorých veciach máte pravdu, ale rada by som zo strany mužského pohlavia dostala nejakým spôsobom najavo to, že si ma tá druhá osoba váži, a záleží jej na mne...
@0 a co predchadzalo tej otazke? osobne ak by si ma nejaka zena nevazila tak by som jej povedal to iste. ak ti len tak na nieco odvetil, tak ano, bolo to hlupe..
Ja jendeho takeho poznam, no muz to este nie je, ale da sa nim nazvat.
Ked idem po chodbe(v skole) zakazdym ma milo pozdravi(aj patnastkrat za den ), spyta sa ma ako sa mam, aka bola hodina..dokaze sa porozpravat o com kolvek.nechava vstupit vzdy prvu babu, je strasne pozorny..jednym slovom GENTLEMAN
muži majú byť dzentlmeni a zároven má byt rovnopravnost? No tak to teda neviem. To bude skor prezitok Z tohoto hladiska by malo stacit ak muz bude slusny.
mužské pohlavie by sa malo naučiť, že slušný a pozorný neznamená okamžite gentleman.
nemám veľmi rada Jane Austen, ale ak chcete vidieť gentlemana, hľadajte tam. a nie v nudnosti, ktorú voláte slušnosťou, pričom častokrát ste len nejapní a etikete vôbec nerozumiete.
(jedného riaditeľa som učila franinu a dopadlo to tak, že som ho ešte aj učila etiketu, pretože zistil, že všetko, čo si myslel, že robí slušne, bolo v skutočnosti neslušné a sedlácke, a tak je to veľmi často)
myslim si ze este nevymreli. ja osobne sa ku ludom a teda aj k zenam snazim spravat vzdy milo, ale na druhu stranu si sa snazim byt a j sam sebou. a myslim si ze moc velke dzentlmenstvo nie je na mieste. muz predsa nemoze za zenu robit uplne vsetko, tak by to vo vaznom vztahu nefungovalo
Pre vsetky zeny, ktore su jebnute (vazim si tie, ktore take niesu): prestante sa stale stazovat, ze gentlemani vymreli. To ze sa chlapi nespravaju ako gentlemani, nie je tak trochen aj vasou zasluhou? Uz som stretol vela zien, ktore si to vobec nezasluzili, lebo sa spravali jak pice. A okrem toho, vela z vas sa vlaci s kokotmi, od takych necakajte, ze z nich budu gentlemani...
Ja by som sa aj spraval ako gentleman ale u mna je iny problem. napriklad, sedim v triede, spoluziacke spadne pero, ja ako spravny gentleman sa prenho idem zohnut a podat jej ho ale ona zakrici: "Fuj nechytaj sa toho ja si to zdvihnem sama!" .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Dneska je in správať sa ako hovado
Zober si len také americké "hviezdy" Pokiaľ sa niekde neváľa ožratá alebo sa s niekým nevyspí,tak o takej Paris Hilton ani nepíšu...a ako chodí doobliekaná Lady Gaga...vychováva nás spoločnosť,v ktorej žijeme...rovnako ako si každý predstaví ideál krásy ako vyretušovanú ženu z photoshopu,ktorá nemá s realitou nič spoločné,tak rovnako považujú ľudia za správne správanie,ktoré vidia v médiach alebo okolo seba...samozrejme všetko má svoje hranice ale ľudia už majú otupené zmysly...
Nie, nie som nejaké necitlivé hovado, len nechápem, čo teda chcete.
a umieram z nich vzdy, taki dokonali su! a vzdy ma prekvapia
a tak...
Naozaj.. My samy nevieme
ale nechceme, aby ste nas mali za hlupe zvierata, ktore potrebuju vasu pomoc a nemozu bez vas zit
@6 ,7 V niektorých veciach máte pravdu, ale rada by som zo strany mužského pohlavia dostala nejakým spôsobom najavo to, že si ma tá druhá osoba váži, a záleží jej na mne...
Ked idem po chodbe(v skole) zakazdym ma milo pozdravi(aj patnastkrat za den ), spyta sa ma ako sa mam, aka bola hodina..dokaze sa porozpravat o com kolvek.nechava vstupit vzdy prvu babu, je strasne pozorny..jednym slovom GENTLEMAN
Ale inak, snazim sa spravat ako gentleman
nemám veľmi rada Jane Austen, ale ak chcete vidieť gentlemana, hľadajte tam. a nie v nudnosti, ktorú voláte slušnosťou, pričom častokrát ste len nejapní a etikete vôbec nerozumiete.
(jedného riaditeľa som učila franinu a dopadlo to tak, že som ho ešte aj učila etiketu, pretože zistil, že všetko, čo si myslel, že robí slušne, bolo v skutočnosti neslušné a sedlácke, a tak je to veľmi často)
Keď budem lord, potom sa budem učiť etiketu.
Som proste chalan, slušný chalan s dostatkom sebareflexie a empatie.
Mne to stačí.
A normálnej babe by malo tiež.
a keď sa ty budeš správať ako dáma,možno sa ich objaví ešte viac