@mm47 kukni, keby sebe štur nevybral stredoslovenske nareče a vybral by sebe vychodňarske, ta by ši inač hutorel. šicko preto, bo to štur sebe tak vybral. a šariščina bula a je rovnako jak tota stredoslovenčina jedno z nareči. tiš patri k folkloru.
@mm47 to máš nejako pomýlené Spisovná slovenčina vznikla z kultúrnej STREDOslovenčiny nie zo západospovenského dialektu a naše nárečie je aj tak krajšie ako reč vášho kmeňa
@mm47 ty še spametaj. ja nehvarim, žeby sebe tak vybral, ja hvarim, že KEBY sebe tak vybral. možno pre tebe haňba. pre mňe to haňba ňeni.
pridzeš do angľicka, šadzi hutoria s prizvukem, šadzi i v radiju i v teľevizoru. a znaš čom? bo tam su ľudze harde na to, skadzi pochadzaju. tam še nikto nehaňbi za to, že z jakeho dvorka prišol. aľe pridzeš na sloveňsko, ta už še ce ľudze dobre neboja, kec ukažeš, že še za svuj domuf nehaňbiš. a sebe myšlim, že ukazac že som z vychodu neňi žadna haňba. vychodňare tiš formovaľi sloveňsko a tiš patria do štatu. a bratislavčina je tiš ľem narečje ta še neonač
@spekacik ta to švet nevidzel. žeby mne smarkate zasrane dzecko diktovalo jak mam hvarec .
@fleshleecat dzifče zlate, najskorej prestaň špuľic totu gambu a potem še možeme podohvarac po sloveňsky. bo kec možeš byc trapna ty, ta možem byc i ja
Loool chlope, jak ši ich dal dolu, už davno som še tak dobre ňezašmela... Moj ocec hutori že tota braťislavčina jak kebi na bľachu šikal, ta hadac še s ňim ňebudzem, ňesom šaľena, ešči dostaňem po papuľi a teľo vihram. Ja ňemam nič proci narečom, šak i tak še to do jedneho jazika zľeva na konci, ta ňe?
Ja z dedzini pri Košicoch ta ja znam jak še hutori, šak tu dokopi das stodvacec ľudzi biva i zo psami, ta ja rada kedz čujem aspoň kus slovenčiny takej jak mescicki hutoria. I kedz je pravda že kedz idzem autobusom domu a čujem jak tote mlade dzefčata i parobci gadžuju, ta plano še mi robi, ta budz hutorim slovenski abo narečovo a nemešam, ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
155 komentov
Daľej išče markva i petruška. =D
@empire23 aľe, ta šak šicko je šumne, aľe šariščina najkrajša
fuuuj ja tak tu vasu hatlaninu neznasam! :´(
@popolcek Ja nesom rad
TO ako hovoris je hanba a dufam ze len doma tak hovoris ked hej tak potom v pohode
@popolcek NIE nemam , tvrdil som ze vznikla od nas?! nie len ze sme jej ovela blizsie
Dojde nejaky nemec tak si bude myslet ze je v Mongoslku ked nanho vychodniar otvori papulu
pridzeš do angľicka, šadzi hutoria s prizvukem, šadzi i v radiju i v teľevizoru. a znaš čom? bo tam su ľudze harde na to, skadzi pochadzaju. tam še nikto nehaňbi za to, že z jakeho dvorka prišol. aľe pridzeš na sloveňsko, ta už še ce ľudze dobre neboja, kec ukažeš, že še za svuj domuf nehaňbiš. a sebe myšlim, že ukazac že som z vychodu neňi žadna haňba. vychodňare tiš formovaľi sloveňsko a tiš patria do štatu. a bratislavčina je tiš ľem narečje ta še neonač
@drejka ta sebe myšľim, že ľepši, jakeby sme še maľi vadzic, či ľepši isc pod perinu v 13 aľebo v 14
@empire23
si myšľiš že ja kaj vydzem na uľicu ta jak hutorim, he?
jak pozeram velka hadka blava a vychod zacina!
@bunniska Nic nezacina je mi to ukradnute, hadajte sa sami medzi sebou ci je lepsi Saris alebo Zemplin
Pásla kone na betóne....
A chválim autora tejto ankety, taaaaaak dobre som sa už dávno nenarehlila
@1v4nq4 kedz mušiš ta mušiš
@1v4nq4 ta to už bars veľky probľem toto
@hajzelodkosti no ok čo už s tebou
@109 @darkkizz tiž ši myšľim
kurva v prekladači neni vôbec taky jazyk ako si to mám preložiť..........????
filip
@spekacik ta to švet nevidzel. žeby mne smarkate zasrane dzecko diktovalo jak mam hvarec .
@fleshleecat dzifče zlate, najskorej prestaň špuľic totu gambu a potem še možeme podohvarac po sloveňsky. bo kec možeš byc trapna ty, ta možem byc i ja
@eraser
ta kec še inakši s nima neda..
filip
@empire23
ši im inakši naložil, keľo še im zmescilo
ta hej, maš recht, šak ucekli potym šicke
Ja z dedzini pri Košicoch ta ja znam jak še hutori, šak tu dokopi das stodvacec ľudzi biva i zo psami, ta ja rada kedz čujem aspoň kus slovenčiny takej jak mescicki hutoria. I kedz je pravda že kedz idzem autobusom domu a čujem jak tote mlade dzefčata i parobci gadžuju, ta plano še mi robi, ta budz hutorim slovenski abo narečovo a nemešam, ne?
dobre som s pobavila.
@fr4nk1 mne sa páči naša lubozvučná tvrdá reč
Aspon to napis spisovne aby ankete rozumeli vsetci.