@dddkkk prečo nie? ak chcú šukať tak si príležitosť nájdu aj tak, alebo už dávno našli, a ak nechcú, tak sa nemám "čoho báť".
a aj keby chceli, tak by som sa nemal čoho báť, pretože ak by aj hneď moja dcéra nebola nejak extra inteligentná, že by si vedela dať pozor sama od seba, tak by aspoň bola v tejto oblasti informovaná, keďže táto oblasť je prirodzenou súčasťou života a tabuizovať ju a snažiť sa pred ňou svoje deti siloumocou "ochrániť" tak dlho ako sa dá je hovadina.
"Maj sa, uži si to a neotehotni, lebo budeš 9 mesiacov tlstnúť a škaredieť a budú ťa bolieť kozy a celé to vyvrcholí tým že ti hlavička nechceného potomka roztrhne vagínu."
ak by nebola piča ( správala sa ku mne a k okoliu slušne, neprepadala by v škole, plnila si svoje povinnosti) tak áno.
nevidím zmysel v zakazovaní. kľudne by ma aj tak potom mohla oklamať, že ide niekam a šla by k nemu. a sexúvať môžu aj za bieleho dňa.
napríklad mne nikdy naši nič nezakazovali a jako sa ľúbime!
no ak by som uz mala deti, tak by som sa snazila ich vychovat co najlepsie, tak aby sa boli schopne rozhodovat same za seba a zodpovedne..ak by sa mi to podarilo, tak by som ju pustila
keby bola blba tak nie
podľa okolností, ale ak by bola zodpovedná a on tiež tak prečo nie. deti si aj tak najdu spôsob ked chcú, tak radšej nech su v "kontrolovaných podmienkach" ako v tých nekontrolovaných.
no do 18tky ma nepustili, potom uz nechceli, ale proste som si robila hocico. a ano, pustila. tiez napisem to, co ostatni - sex mozu mat hocikedy, nemusi na to byt noc.
@9 to, ze doteraz nesukali neznamena, ze spolocne straveny vecer tym nevyvrcholi. ja neviem, ako vy ostatni, ale ja bezne sex neplanujem, ono sa to proste dako stane, ak u chalana (s ktorym randim, chodim) prespim.
nezakazala by som jej ist, ale povedala by som jej, ze s tym nesuhlasim, lebo viem, co sa bude diat.
aký by malo zmysel jej niečo zakazovať? aj tak by si našla nejaký spôsob. nechápem logiku niektorých, ktorí si myslia, že niečo získajú tým, ak dcére nedovolia prespať u frajera akurát tak bude viac vecí robiť za ich chrbtom y vytratí sa dôvera
v 16 - nie ... ale dosť by záležalo na tom ako som tú dcéru vychoval, ako sa správa a premýšla a ako dobre poznám rodinu a konkrétne toho jej priateľa ...
Ak by som ho poznala, vedela aspoň cca aký je, čo je zač, tak pustila. Veď šestnásť rokov, to nie je málo, už by sama mala vedieť, čo chce..
Ak by som ho nepoznala, alebo by to bol debil, tak ju zamknem v izbe.
mňa ledva naši pustili k frajerovi spať keď som mala 18, bola som s ním 2 roky a býval odo mňa asi 100km je to individuálne. ak má dcéra niečo v hlave, nevidím dôvod zakazovať podla mňa to proste záleží na vyspelosti toho dieťaťa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a aj keby chceli, tak by som sa nemal čoho báť, pretože ak by aj hneď moja dcéra nebola nejak extra inteligentná, že by si vedela dať pozor sama od seba, tak by aspoň bola v tejto oblasti informovaná, keďže táto oblasť je prirodzenou súčasťou života a tabuizovať ju a snažiť sa pred ňou svoje deti siloumocou "ochrániť" tak dlho ako sa dá je hovadina.
"Maj sa, uži si to a neotehotni, lebo budeš 9 mesiacov tlstnúť a škaredieť a budú ťa bolieť kozy a celé to vyvrcholí tým že ti hlavička nechceného potomka roztrhne vagínu."
nevidím zmysel v zakazovaní. kľudne by ma aj tak potom mohla oklamať, že ide niekam a šla by k nemu. a sexúvať môžu aj za bieleho dňa.
napríklad mne nikdy naši nič nezakazovali a jako sa ľúbime!
keby bola blba tak nie
šukať možu aj cez deň tak nech si to aspoň normálne bestresovo romanticky užijú!
no do 18tky ma nepustili, potom uz nechceli, ale proste som si robila hocico. a ano, pustila. tiez napisem to, co ostatni - sex mozu mat hocikedy, nemusi na to byt noc.
nezakazala by som jej ist, ale povedala by som jej, ze s tym nesuhlasim, lebo viem, co sa bude diat.
Ak by som ho nepoznala, alebo by to bol debil, tak ju zamknem v izbe.