Viete co vam na to poviem, resp. napisem?! niekto mudri raz zalozil miestnost emo na pokeci..a takto sa to zacalo rozsirovat....vedeli ste este pred niekolkymi mesiacmi co je to emo?! tazko..a teraz je z vas kazdyi druhy "EMO"..zrazu kazdy pocuva My chemical romance a podobne kapely, o ktorych by ste inak nikdy v zivote nepoculi..zrazu si vsetci davaju piercing do pery, nechavaju si ofiny...kazdy je zrazu citlivi niektory sa dokonca prehlasuju uz aj za bisexualov,...ja len pevne dufam ze vas to raz prejde....zachvilu pride iny osial.....Vy si myslite ze emo je len o "image" OPAAAAK!!!!! Podla ste ubohe trapne deti ktorym pripada EMO "cool"...moj nazor, a ked sa s nim nestotoznujete vas bordel....po tejto sprave budem mat urcite kopu nepriatelov, ale raz pride cas, ked sispomeniete na moju spravu a poviete si, ze som mala pravdu...aspon dufam....
ach, sakra..nechcela som to poslat tak vela krat...a este nieco, naozaj cest vynimkam ktory pocuvaju tutuoo hudbu dlho..poznam par takych ludi...ale je ich fakt mensina...a k vam ostatnym som vyjadrila...
Určite máš pravdu, niečo podobné by sa podľa mňa dalo povedať aj o iných štýloch, napríklad o hip-hope - mnohí to začali počúvať len preto, lebo sa nechali ovplyvniť niekym iným.
A čo sa týka štýlu EMO - ja napríklad teraz počúvam jeden album od The Used a až dodnes som vôbec nevedel, že sa to dá zaradiť do toho štýlu. Tak isto sa mi páčia niektoré pesničky od My Chemical Romance, aj keď len asi tri. Mne je úplne jedno, čo je aký štýl, ak je to dobrá hudba. Dokonca mi je tiež úplne jedno, koľko ľudí to počúva a či vôbec poznám niekoho, kto danú hudbu počúva.
Milan4622) jasne ja ta chapem...ale vies ja pocuvam My chemical romance,a podobne kapely straaasne dlho a nasere ked idem po meste a nejake 14rocne "EMO" to ma v MP3-prehravaci...keby nie cez net alebo cez neviem co, inak by sa k tej hudbe nikdy nedostal....Alebo minule som sa rozpravala s jednou babou od nas a hudbe a tak...a mi vravela ze ako miluje From first to last...a som sa jej opytala ze ake pesnicky ma od nich rada..a ona nevedela povedat ani jednu....deticky vypravaju aku hudbu pocuvaju a popri tom to vzivote nepoculi..ide iba image...aaach to je polemika na dlho..
Tywolle..inak uplne s tebou suhlasim...aj ja neznasam tych zasranov ktory sa opicia v obliekani a potom si postahunju mrte skupin (ale vacsinou len ich nazvy), len preto aby sa mali s cim chvalit pred ostatnymi..ze oni su emo...dpc...mam chut ich postrielať...grrrrrrrr...
Ludia a odkedy hraju sracky ako My chemical brother, ci jako sa to vola, emo?
To je akoze emo metal, alebo tak, nie?
A kto kedy povedal, ze toto je emo metal?
To je obycajny infantilny nu-metal, co uz davnejsie zacali hrat Linkin Park (aj ked ma napadlo, ze nu-metal pre lp je az prilis vysoke hodnotenie). Skratka chcem len upozornit na miernu pojmovu chybu.
Ataman) nooo nenazvala by som to nu-metalom..ale v podstate as pravdu..alebo minule hadzala k EMO aj Bullet for my valentine..a to tiez nieje emo..je to metal-core ale vysvetli to sprostym hlavam.
ehm....no.....aj ja poznam zopar ludi kt.sa tvaria ze pocuvaju emo....aj to len z jedineho dovodu a to ze s dakym sa spoznali kto pocuva emo a uz sa aj oni na to dako pricucli.......stve ma to lebo ked som im pustila cesky emo crossover tak sa im to nepacilo ale za kazdu cenu to chceli...prosim vas o co im ide????nevravim ze ja som nejaka super extra,ale ja aspon pocuvam to co sa mi paci a nerozlisujem...teda viac menej...vdak
Takže je mi jedno koľko roční ľudia to počúvajú.. ale aj mňa vie rozčúliť keď počujem (vlastne dokonca aj od spolužiakov) že to čo prezentujú je EMOstyle.. tvrdia že Tokio Hotel je emo! Pri takých slovách mi ide puknúť hlava. Obliekajú, upravujú sa k tomuto štýlu... lenže to vôbec nemá nič spoločné s emom! Kto povedal že "emáci" majú byť bisexuáli, majú mať ofinu, majú sa vždy tváriť smutne a hľadieť do zeme??? Preboha, ľudia! Zobudte sa! Podľa mňa základom tohto štýlu sú texty.. hmmm a môžete hneď uhádnuť koľko zas*anou vie o čom ich "milovaná" kapela spieva.. Ja osobne počúvam tento štýl už roky a vôbec nemám ofinu, a šatník plnej čiernej, ružovej alebo fialovej farby.. Tie deti sú skutočne hambou prezentácie takej skvelej hudby ako je EMO
takze...aby sme to zhrnuli...KAZDY hudubny styl je o textoch, s tym suhlasim...a EMO by malo predovsetkym v textoch...je jedno ci to zaspieva HC alebo aj nie...davam prednost nie...nech sa pchaju do ineho(pre mna odpudivejsieho) stylu...je to o preziti.Ja tiez patrim k ludom, ktory nejako vyrazne neprezentuju ten svoj styl oblecenim,takze sa mi zda primitivne,ze ZRAZU vsetci traposi zacali nosit priblble ofinky do pol xichtu a pokradli to naj z ostatnych stylov,kedze komercne...v podstate vzane...je to najnovsi,prepacte za vyraz "modny" styl(sk8tove znacky,siltky,boty a samozrejme vlaaasy;punkove podkolienky,opasky,...chiny;dajme tomu linky(tiene) od satanistov...prehanam)... TYWOLLE asi sme citali rovnaku vec o "vyjadrovani svojich pocitov" a vyhybani sa koncertov,kde chodime my .Ti hlupaci sa tym asi naozaj riadia,lebo som nevidela 1, ktory by na pokeci nemal album s fotkami cudzich ludi z vampirefreaks*com a skupinami ako Chemical Romance,Fall out boy(najnovsi),30seconds to Mars..aaaa najnovsie BLINK182...boli znesitelni,ale ked sa kamoska zrazu pysila tym aka emacka je(byavala blinkacka)len preto,ze to pocuvaju aj ostatni a odrazu si zhanala odomna EMO...nie je to hlupe???ze sme boli kamosky som jej aspon Senses Fail dala...a ano...najnovsie ma vyhodili z EMO miestnosti z pokecu,lebo som sa napisala,ze od tych deticiek by ma celkom potesilo vysvetlenie,co to emo vlastne je...ale je to len na 24 hodin,tak ja im este ukazem...
Metal sa deli na viacero podkultur z vela dovodov/pohladov. Pre vytvorenie skatulky pre odnoz metalu je potrebne rozanalyzovat vsetky "zvuky" na danej pesnicke: zvuk gitary, rytmika alebo sposob hry na basu a bicie, dalej klavesy - aky efekt je pouzity, forma spevu (ci spieva chlapik/zenska, ako spieva, ci spieva, alebo skreci, alebo uziva "deathmetalovy chropot"). Svoju vahu na vytvoreni nazvu ma podla mna aj pointa textov (v emo urcite).
Je toho vela! Skratka: nie je metal ako metal. Uz davno nie su "metalove" kapely. Teraz su doom/thrash/power/speed/heavy/emo/black/death... a este neviem ake -metalove kapelky. Aj ked je pravda, ze pesnicku, ktora sa zacina funky, pokracuje deathmetalom, a konci psycho-cirkusantskou vyhravkou na klavesy asi tazko zaradim do akehokolvek z tychto zanrov. Ak niekto poznate nejaky "slovnik metalovych zanrov" mohli by ste sem dat link!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A čo sa týka štýlu EMO - ja napríklad teraz počúvam jeden album od The Used a až dodnes som vôbec nevedel, že sa to dá zaradiť do toho štýlu. Tak isto sa mi páčia niektoré pesničky od My Chemical Romance, aj keď len asi tri. Mne je úplne jedno, čo je aký štýl, ak je to dobrá hudba. Dokonca mi je tiež úplne jedno, koľko ľudí to počúva a či vôbec poznám niekoho, kto danú hudbu počúva.
To je akoze emo metal, alebo tak, nie?
A kto kedy povedal, ze toto je emo metal?
To je obycajny infantilny nu-metal, co uz davnejsie zacali hrat Linkin Park (aj ked ma napadlo, ze nu-metal pre lp je az prilis vysoke hodnotenie). Skratka chcem len upozornit na miernu pojmovu chybu.
EMO je totiz 10 000 days!
he to bolelo tie slova.. pocuvala blbosti ako je rap..
inak nechapem aj veci..preco sa deli ten metal na tolko casti..neni to stale to iste..
teraz nerypem vazne sa pytam..
Je toho vela! Skratka: nie je metal ako metal. Uz davno nie su "metalove" kapely. Teraz su doom/thrash/power/speed/heavy/emo/black/death... a este neviem ake -metalove kapelky. Aj ked je pravda, ze pesnicku, ktora sa zacina funky, pokracuje deathmetalom, a konci psycho-cirkusantskou vyhravkou na klavesy asi tazko zaradim do akehokolvek z tychto zanrov. Ak niekto poznate nejaky "slovnik metalovych zanrov" mohli by ste sem dat link!