som potvrdila prihlášku, zaplatila, poslala no stále mi tam píše že poplatok neuhradený ..... už prešlo niekolko dni a neviem čo s tým ....budem musieť napísať tam asi ja len že či je tu niekto taký kto ma ten istý problem.
to nevadí, ono to bude dlhšie trvať, možno aj týždeň a niečo, ale ak si správne vyplnila šek, resp. poslala to na správny účet, ono ti to vypíše, neboj sa .. aj mne to dlho vypisovalo, že je to neuhradené ..
tak ja som to platila pred dvomi tyzdnami a nemam to tam napisane a nic neriesim ako skontrolovala som cez IB, ci to bolo na spravny ucet so spravnymi udajmi, bolo, bolo. ja som kryta IBckom, keby daco cize to je fakt iba o tom, ze to dlhsie trva, kym to naskoci
ja som si podávala na fsev a pedagogicku, na pedagogiku mi zobrali ale na fsev mám tiež že poplatok neuhradený.. zajtra tam zavolám lebo ako mám vedieť či všetko prišlo v poriadku a kamoške z tej istej fakulty prišlo no mne nie.. tak uvidíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov