Vyplnila a potvrdila som prihlášku na LFUK ale zabudla som vyplniť predmety maturitnej skúšky (áno, asi som hlúpa, priznávam). Máte s tým niekto skúsenosť - stačí to rukou dopísať do papierovej formy prihlášky, alebo sa musia el. a papierová zhodovať a má
@luccyk hej to je mi jasné, len predmety z kt. maturujem mali byť vypísane aj na prihláške...len neviem nakolko je to nevyhnutné, lebo ak mám nad tým stráviť zase tolko času tak ma asi klepne
Ak to od teba na konkrétnej fakulte nežiadajú, tak to nie je povinný údaj. Ja som mala tiež kus problém s elektronickou prihláškou, lebo som ju dala potvrdiť a potom som tam ešte chcela editovať niečo, tak som zavolala na študijné a za pár sekúnd vyriešili môj problém. Tak im skús volať kým nezdvihnú, ale myslím si, že toto fakt nie je povinný údaj Prinajhoršom sa ti ozvú, ak tam budeš mať niečo zle vyplnené
@ewikk ak zavoláš na študijné tak ti vedia prihlášku znova "otvoriť" ale pokiaľ to na tvojej strednej nepovažujú za problém a potvrdia ti to, tak to stačí dopísať perom do papierovej kt. pošleš poštou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nemyslím,že je to extra potrebné...im ide o to, aby bola dobre vyplnená adresa a predovšetkým aby si zaplatila 70 €
a ešte aby bola podpísaná...to sú základy