Ahojte, chcela by som si kúpiť akustickú gitaru, ale bohužiaľ žiadnu kamennú kocku na blízku nemám, a tak sa chcem spýtať, či by ste mi neporadili nejaký internetový obchod, čo sa tohto týka, ktorý má dobré ceny a s ktorým máte vy osobne dobré skúsenosti?
A rozmyslalacsi nad nejakou znackou? Ak nie odporucam Fender sama som na nej donedavna hrala. Hrala som na nej dva roky. Teraz mam novu lebo tamta bola tristvrtova a vyrastla som z nej.
Ja odporúčam kytary.cz.. Síce český e-shop, ale našťastie som nemal žiadne problémy ani komplikácie s nákupom, dovozom a taktiež oceňujem komunikáciu.. Zo slovenských sa mi muziker osvedčil tiež.
Čo sa výberu gitary týka súhlasím s tým, že je dobre si vybrať aspoň polomasív (vrchná doska z masívneho dreva). Cort by ozaj nemusela byť zlá voľba, alebo tiež Washburn..A ak je penazí viac tak určite odporúčam Dowinu.. Čo som mal v rukách to hralo..
kytary.cz ... ale aj na muzikeri maju dobre ceny akurat na niektorych gitarach je cena naozaj ovela vyssia ako v ostatnych e-shopoch takze pozor....
Najlepsia gitara pre zaciatocnika ja Cort Earth 70... sam som ju mal (nahradili ju Furch a Taylor ). Fender urcite nie. Ak nemas dostatok penazi na Cort Earth 70 (skus kuknut aj bazar ci nemas nejaky na blizku). Tak potom ti pomoze asi len stastie, pretoze gitary za 100 a pod nebudu zrovna v spracovani najlepsie a tam dost zavisi o konkretnom nastroji. Ak si budes ale vyberat tak urcite nie Pasadena, Stagg,Tenson, SX.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Za 150 éčok máš skutočne solídnu gitaru s vrchom s masívneho smreku:
» www.muziker.sk/gitary/akustick...
Osobne mám tie istú série od Cortu, ale vyššie modely (Earth 100 a 200). Na Fender zabudni.
Čo sa výberu gitary týka súhlasím s tým, že je dobre si vybrať aspoň polomasív (vrchná doska z masívneho dreva). Cort by ozaj nemusela byť zlá voľba, alebo tiež Washburn..A ak je penazí viac tak určite odporúčam Dowinu.. Čo som mal v rukách to hralo..
Najlepsia gitara pre zaciatocnika ja Cort Earth 70... sam som ju mal (nahradili ju Furch a Taylor ). Fender urcite nie. Ak nemas dostatok penazi na Cort Earth 70 (skus kuknut aj bazar ci nemas nejaky na blizku). Tak potom ti pomoze asi len stastie, pretoze gitary za 100 a pod nebudu zrovna v spracovani najlepsie a tam dost zavisi o konkretnom nastroji. Ak si budes ale vyberat tak urcite nie Pasadena, Stagg,Tenson, SX.