Čaute kupujete/kupovali ste niekedy niečo cez ebay??..chcela by som si odtial niečo kúpiť ale mám strach z toho že pošlem peniaze a tá vec mi nepríde..ani neviem vlastne ako to funguje..a hlavne ako sa platí cez ten paypal..ďakujem
Ak nemas este PayPal ucet,objednaj si tovar,zaplat nomalne kartou a presmeruje ta to na PayPal aby si vyplnila zopar udajov k vytvoreniu uctu na PP.
Ak ti dana vec nepride do 25 prac.dni,napis predajcovi nech ti vrati peniaze,alebo nech ti posle znovu,ak nebude odpisovat,daj v PP ucte Dispute na danu platbu a peniaze mas spät do niekolkych dni
@glamorous
+ mala by si dať aj linky na stránky všetkých SŠ a VŠ s informáciami čo bude na prijímačkách a ako sa na ne pripraviť (to bude treba aktualizovať potom každý rok)
+ príznaky tehotenstva
+ štatistiky ktorá antikoncepcia je najúčinejšia, ako ju používať
ebay ti garantuje vratenie penazi ked tak nemaj strach nakupuj od ludi co maju dobre hodnotenie ... berem odtial uz xxxy rokov a zatal mi neprisla len jedna vec
Ebay is the best z ebay-a som uz nakupil kopu uzitocnych veci a vzdy vsetko prislo akurat musis cakat mesiac a dlhsie pretoze nie kazdy predajca garantuje dorucenie do 30 dni to zalezi na sposobe dobravy a polohy na Zemi pretoze tam predavaju veci z roznych kutov Zeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak ti dana vec nepride do 25 prac.dni,napis predajcovi nech ti vrati peniaze,alebo nech ti posle znovu,ak nebude odpisovat,daj v PP ucte Dispute na danu platbu a peniaze mas spät do niekolkych dni
+ mala by si dať aj linky na stránky všetkých SŠ a VŠ s informáciami čo bude na prijímačkách a ako sa na ne pripraviť (to bude treba aktualizovať potom každý rok)
+ príznaky tehotenstva
+ štatistiky ktorá antikoncepcia je najúčinejšia, ako ju používať
to by bolo tiež birdz in a nutshell.