Chcem si kupit monitor, ktory sa uz ale nevyraba a nikde na slovenskom eshope sa neda obejdnat. Rozmyslam teda, ze si objednam cez eBay z ameriky, ponukaju novy za slusnu cenu. Bojim sa ale v akom stave by dorazil ku mne domov. Ako by to dorucili? Postou?
@vachtlik lebo chcem dva monitory a druhy chcem taky isty ako mam @lakero odkial viem, ci to donesie kurier alebo to ti chuji poslu postou? uz som si raz objednal cez ebay, ale to bolo len puzdro na fotak a prislo mi postou @dee99 no prave, aj ja sa tooho bojim, ale inde ten monitor nezozeniem, a tu ponukaju novy za velmi dobru cenu aj ked s poplatkami to zas uz nebude az tak dobra cena, ale to je mi jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@lakero odkial viem, ci to donesie kurier alebo to ti chuji poslu postou? uz som si raz objednal cez ebay, ale to bolo len puzdro na fotak a prislo mi postou
@dee99 no prave, aj ja sa tooho bojim, ale inde ten monitor nezozeniem, a tu ponukaju novy za velmi dobru cenu aj ked s poplatkami to zas uz nebude az tak dobra cena, ale to je mi jedno