@12@joelina - ani si nechcem predstaviť kde by bol birdz keby sa tomáš a mayo zakaždím trápili keby tu na nich padla nejaká sťažnosť. Myslím si že aj tak tu prevládajú pozitívne ohlasy ako tie negatívne - preto ten Elán. Alebo len mu možno nefunguje opačná zátvorka
@13 ja mam v skole na pocitaci problem s jednou zatvorkou. ani za nic nejde napisat, nech si aj prehodim klavesnicu, nic, skusam rozne okolite tlacidla, nic. jediny sposob, ktory je zatial ucinny je, ze potukam vsetko okolo, potom to iste, ale drzim SHIFT. napise sa mi milion roznych znakov, ale vzdy tam niekde je presne ta zatvorka, ktoru chcem. a potom vsetko okolo vymazem
ja sama som jeden velky silny pozitivny ohlas a hlavne mi k veceru od unavy sibe a trepem sprostosti
Nechce sa mi zakladať novu diskusiu tam to pišem sem (editácia fotiek tak sa to hodí ).. Prečo mi to dava dole do praveho rohu logo birdz? :/ ako nie že mam niečo proti birdzu ale toto iste nalepkovanie mi vadilo aj na iných strankach. Je to treba?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja sama som jeden velky silny pozitivny ohlas a hlavne mi k veceru od unavy sibe a trepem sprostosti