Caute noo ide o to ze chodim s jednim chalanom uz.. pockajte.. skoro 3 tyzdne no a on je 1 a pol mladsi (ehm mne to vobec nevadi) a je trosku viac hamblivy a noo.. ja som sa v zivote nebozkavala! Myslim jazykom aa.. ani on nie takzee otazka jee: mala b
haha DD niektore komenty su riadne... DDD xD ja som to napisala len preto lebo moja kamoska ma 14 a od 10 sa bozkavala uz na 1. rande (ak sa to tak da nazvat) a len tak pre info TO JE MOJ PRVY FRAJER tak nep*cujte xD takze @sveter nice to meet u
@nothingtodohere wow si riadne zafintila tou anglickou vetou, dávam ti pomyselný lajk!
a čo že je to tvoj prvý frajer? ja som ešte žiadneho nemala, nikto ti nenadáva za to, že sa nevieš bozkávať ale proste v dvanástich trinástich si myslím že to moc nemá zmysel, človek ešte nevie ani čo chce ani nič... musela by si byť turbo vyspelá čo z toho čo píšem súdim že nie si
ja som v 13tichm,resp. v 11 a pol.. behal po stadionoch ,striekal steny,...mna nezaujimali baby.vlastne ne,ja som sa hanbil bo som sa nevedel bozkavat ...takze to urob nejak zacat musis..
Proste máš 13, nemáš sa kam ponáhľať a určite nie v tomto veku. O 2 roky tu budeš písať, ako sa s ním vyspať, alebo s iným.
A ak už, tak si dajte len pusu, napr. ako sa stretnete a ako budete odchádzať, ale ja si proste neviem predstaviť 13tku olizovať sa s rok a pol mladším chlapcom... a môže byť aj vyšší
Jednoducho jasné, že toto pre teba nie je seriózny vzťah, ale skôr to, že chceš byť super a cítiť sa dospelo, lebo máš chlapca.
No neviem, ja som sa prvýkrát bozkávala v 15tich. V 13tich som skôr riešila učenie a to, kedy idem vonku s kamoškou.
detské lásky sú fajn, ale kamasutru na ňom hneď od začiatku skúšaš nemusíš ty si sa vôbec nikdy s nikým nebozkávala alebo si sa nebozkávala nikdy len po francúzsky? nepochopila som...však daj tomu čas, nikam to nesiľ, čo má prísť to príde alebo ak máš toľko odvahy a nevydržíš, tak mu skús dať len takú jednoduchú pusu...
@barborka1019 o 3 tyzdne budem mat 14 a ehm nie fuj ja sa nechcem s nikim o 2 roky vyspat... znie to pateticky ale aj tak.. a nepiste ze to hovoris teraz alebo tak... naozaj aha a este ze.. boze mna netrapi len toto to sa ani spytat milych ludi na internete nemozem??
čo je na tom, ja som sa bozkával už v 8-9, bolo to samozrejme také detské, ale tak prečo to neskúsiť? Existujú nijaké negatívne následky toho, že sa bozkáva v 11,5 roka? Podľa mňa nie.
a no a čo že má 13 prvú pusu som tiež dostala v trinástich...dobre, bola to len obyčajná pusa, ale aj tak prvý bozk ("po francúzsky") som dostala až pred 17tkou... a? jaký problém?
ja som dostal svoj prvy lubostny list v 12. a dalsie 2 v 13., ale bol som natolko hanblivy, ze som dotycnej povedal, ze sa mi nepaci. dodnes ju obdivujem, ze to dokazala, nakolko ja mam s tym problem doteraz. chod za nim, a ak vies ze je to vzajomne, tak mu to povedz tak, aby to nik iny nepocul (ak je teda rozumny). ak sa bude tvarit nervozne alebo vycuva, tak to radsej nechaj plavat. a podla mna si dost vyspela z toho co pises, a myslim, ze tu vela psychologov nenajdes, iba takych, co si masiruju ego, lebo maju cez 18nast a ved vieme o com to je a paci sa mi ako reagujes, ze nepises hned flame alebo sa tvaris podrazdene. vela stastia!
ešte máš dosť času aj na vzťahy aj na bozkávanie a na všetko čo k tomu patrí..a ver mi že o pár rokov sa na to pozrieš že preboha aká som bola trápna ..teda no dúfam že hej ..lebo niektorým babám takéto veci ostávajú ..a ver mi že ak sa teraz spáliš vo vzťahu tak ťa to dosť ovplyvní v negatívnom zmysle
čo tu riešite?...nie je lepšie ked ,,randí" s mladším ktorý jej predpokladám inak ako tým že jej dá kopačky neublíži, než by mala chodiť s nejakým nadržaným puberťákom ktorý by sa s nou chcel len vyspať ?...proste je už asi iná doba ja a ani väčšina prítomných v tvojom veku také niečo nerobila takže to asi nedokážeme kvalitne pochopiť ....P.S: môj brat ma 11 a pol a WTFFF???...ved to je hajzlík ...ešte čakaj si mladučká
@nothingtodohere podľa mňa by si nemala, lebo aj za predpokladu že ty to prežiješ bez psychickej ujmy, on určite nie, a hrozí že mu tým hrozne zdvihneš očakávania a v konečnom dôsledku to z neho spraví 14ročného kurevníka. len ho pekne nechaj nesmelého a užívaj si že taký je, o pár rokov budeš mať problém nájsť chalana ktorý nebude nepríjemne drzý a opovážlivý
keď sa tu pýtaš, či by si ho mala pobozkať znamená to, že to chceš (vlastne kto by to nechcel však?). Takže keď to chceš tak to urob a budeš mať zážitok On sa určite len poteší uvidíš (ak ťa teda nepredbehne)
Mám 13 a asi som jediná ktorá nerozmýšľa nad chalanmi ale nad filozofiou života. Poradím ti:Napíš na A4 Kiss me? a podľa toho čo urobí usúď. Bozkávanie je skôr pud a ten príde sám.
kam tento svet speje pre boha?! ved mas 13 rokov . tak hej zacina ti puberta ale pozri, načo to riešiť tak skoro ? ved si uzívaj kamaratky robte si babske večierky a pozerajte hociake teenegerske filmi a užívajte si svoj vek a nerieš chpacov a bozkávanie na to máš este casu myslím si že dosť
aj ja som dostala prvú pusu v 13 aj ked to bolo len také pohodicke ..nič si z toho nerob ze sa nevies bozkavať maly trapas nic viac ..ked bdues starsia budes do vedieť sama od seba sama sa budes diviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Ono to príde samo
Možno si aj on kladie túto otázku a keď sa zajtra (alebo bohviekedy) uvidíte, rozbehne sa k tebe a on ti dá tú pusu.
Problém vyriešený.
A ak ni, nechaj tomu voľný priebeh.
To je riadny borec teda.
Tiež som mala trinásť, keď som sa prvýkrát bozkávala.
Je na tom niečo?
idem zavrieť moju sestru do domáceho väzenia
V trinástich máš plakať že ťa nikto nemá rád a nie sa bozkávať
Máš času dosť na takéto... Ale iste ťa neodradím takže veľa šťastia ti prajem..
a čo že je to tvoj prvý frajer? ja som ešte žiadneho nemala, nikto ti nenadáva za to, že sa nevieš bozkávať ale proste v dvanástich trinástich si myslím že to moc nemá zmysel, človek ešte nevie ani čo chce ani nič... musela by si byť turbo vyspelá čo z toho čo píšem súdim že nie si
okamzite mu zavolaj a povedz, ze na birdzi ti poradili, aby si sa s nim rozisla a rozid sa s nim
ja som sa prvý krát až v 15tich a som tu , žijem, zdravá, šťastná
Proste máš 13, nemáš sa kam ponáhľať a určite nie v tomto veku. O 2 roky tu budeš písať, ako sa s ním vyspať, alebo s iným.
A ak už, tak si dajte len pusu, napr. ako sa stretnete a ako budete odchádzať, ale ja si proste neviem predstaviť 13tku olizovať sa s rok a pol mladším chlapcom... a môže byť aj vyšší
Jednoducho jasné, že toto pre teba nie je seriózny vzťah, ale skôr to, že chceš byť super a cítiť sa dospelo, lebo máš chlapca.
No neviem, ja som sa prvýkrát bozkávala v 15tich. V 13tich som skôr riešila učenie a to, kedy idem vonku s kamoškou.
ale nie šak nehaj ho ked bude chcieť tak ti pusu dá
Podľa mňa je to dosť vekový rozdiel vzhľadom na váš terajší vek. Keby si mala 23 a on 21 tak nepoviem, ale takto?
a k Tvojmu problému...šak skús mu dať pusu Ty
a tvoja sestra ma 11 a je pipka? takéto deti mi idú neskutočne na nervy :/
nechcem vidieť čo z vás vyrastie
A vie vôbec, že sa vláčiš s faganmi?
@0 nechaj tomu volný priebeh .."skoro 3 týždne" je veľmi krátka doba..sú to len také prvé lásky