Jabuko ja nechcem byt teraz hnusna ale mam kreativny den....ja si nevem tvoj nick zapamätat iba jak jebulo....ako neuraz sa vazne..kludne hod na mna kritiku ja to znesiem
rozmyslam preco mame dvojaky meter... keby toto zalozila nejaka "14tka s 2ma prihlaseniami" tak ju zpicujeme pod ciernu zem, ale ak zalozi dementnu akoze-diskusiu stalejsi clen, tak mu to prejde...
nevravim, ze ten tvoj prieskum ma nezaujima, ale ak raz chceme ciste forum tak si don neserme... tot moj nazor
Hej, hej... Máš pravdu, takým to možno skôr prejde... Ale tak je to asi všade... Lebo keď to založí nejaká "14-ka s dvoma prihláseniami", budí dojem, že chce len upútať pozornosť a nemá čím...
Ale ja som minule zareagoval na takúto o ničom diskusiu tiež podobným spôsobom... A nebola od dvakrát prihlásenej štrnástky...
pocuj tasira.. ako nic proti tebe, ale ty do diskusie o drogach na vianoce si pisala ze su tu same blbe temy a ze sem kvoolit tomu asi prestanes chodit.
najzaujimavejsie je, ze ty tu forum zahlcujes najviac blbimi temamy... ved je to hrozne preboha.. same blbosti o tvojej veelkej laske peter piper a taketo nezmysly.. a este mas tu drzost napisat niekam ze ostatni tu pisu blbe temy ze ta to tu kvoli tomu nebavi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vsima cas
nevravim, ze ten tvoj prieskum ma nezaujima, ale ak raz chceme ciste forum tak si don neserme... tot moj nazor
Ale ja som minule zareagoval na takúto o ničom diskusiu tiež podobným spôsobom... A nebola od dvakrát prihlásenej štrnástky...
jednak preto, že som sa nudila a za druhe preto, že je mi jedno či vam to vadi alebo nie....
pokial ste si to este nevsimli, tak cele forum na birdzi je oničom...rovnako ako aj mnoho inych veci....
na tejto stranke sa veci vo velkom slubuju, no neplnia....
a potom sem niekto hodi smutneho smailika a reci o tom, ako estiha a vsetko je odpustene
najzaujimavejsie je, ze ty tu forum zahlcujes najviac blbimi temamy... ved je to hrozne preboha.. same blbosti o tvojej veelkej laske peter piper a taketo nezmysly.. a este mas tu drzost napisat niekam ze ostatni tu pisu blbe temy ze ta to tu kvoli tomu nebavi.
sakra nech uz je birdz 2 a moderatori!