@ooooo a ja som sa cudoval ze co jej tak poskodilo ze stale pise "w" ... najprv som si myslel ze jej chyba v klavesnici normalne "v" ale vdaka tebe uz viem pravdu
Aha zase inteligencia ako fakt joj ty si takaaaa huuuuusta woooow a co mame ta teraz seci tak obdivovat zeto ze niesi moc zdrava ako sama pises vo svojom profile? XD
bože dievča...ty sa spamataj....jaké pičovské témy aj zakladáš...... a si myslíš že keď si dávaš éčko tak si niečo viac,či coool? si na omyle ...to už dávno vyšlo aj z módy byť sfetovaným debilkom.....
Ach..Poďme sa jej klaňaaať ona si dááva "ekinu" (aspoň si to mohla napísať normálne, nie každý je taký "múdry" ako ty)...Dpc holka by som sa hanbila takto kecať o tom AK by som si dačo dávala,sa tým ešte chvál..
ribo...no wies tu su welmi cudny ludia..hned zacinaju aj newedia ocom jhe tu rec..ked podla nich enkto napise ze..ekina..hned si myslia ze jhe to enkae fetacka
@dreadlock tAq prepac akQ nase wety niesu dost inteluqentwne taq cool a newieme co je ekina sme proste strasny rasej jeb na birdz a uteeqaj na pokec tam je oveela viac ludi na tvojej inteligenčnej úrovni
Koleso je shit vacsinou na party zozenes len speed to si rovno mozes prijebat linku samy bordel mozno este vacsi ked uz tak maximalne euforicke aj to len obcas treba poznat dilera najlepsie priamo chemika co to vyraba tak mas istotu ze ta neojebu a ze je to good...
JEžiš nO PrEpáč že nEwIeMe čo jE EqInA, qLaNiAmE Sa B4 WeľQoU FeťáčQoU. a qEď Už RoBíš AnQeTy tAq iX RoB BeZ WlAsTnéHo náZoRu w mOžnOsTiAx aLe až w pRísPeWqU...
a áno chcelo sa mi to lebo to mám cez jednu stránku
dobra vec ale skoda ze povacsine sa tu daju zohnat len patoky.. ale ak je dobra extaza tak to uz je ina rec najlepsie ciste MDMA.. aôlebo aspon nech je seknute amfetaminom..
len skoda ze na slocvensku mam skusenosti so samymi speedovymi z coho je stav ako zo zleho pika alebo heroinovymi co by si na party taky stav asi nechcel hmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
...prepáč neodpustila som si
@ooooo díki za vysvetlenie
@others Asi sa chcela spytat na nazor, tak preco do nej hned picujete?
inak už tá kombinácia elekronickej hudby, hip-hopu a reggae hovorí sama za seba...
HEŠŠŠŠ!! VRÁŤ SA NA POKEC!!!
a áno chcelo sa mi to lebo to mám cez jednu stránku
len skoda ze na slocvensku mam skusenosti so samymi speedovymi z coho je stav ako zo zleho pika alebo heroinovymi co by si na party taky stav asi nechcel hmm