fylo ticho....ty nemáš taký prúser ako ja,ver že keby sa ti to stane,čo s amôže komukoľvek,tiež tu žobroníš..............Vééď aspoň ten môj nemusí to ísť každému ale nech aspoň ten jeden čo som napísala sa vymaže,to závisí od toho moja reputácia
ak mas zlu naladu, tak treba pockat, vychladnut a az potom napisat nieco inac sa moze stat prave to, co sa ti stalo, ze postupom casu to zacnes lutovat..jedine ti ostava ospravedlnit sa v dalsom komente
@spekacik Ale však chceš aj ty aby to šlo......vidíš @tomas povoľ tooo ľudia sa mýlia,alebo aby aspoň mohol človek vymazať komenty ktoré mu dajú ak ich tma nechce,ale skôr to prvé,skôr nech môže človek vymazať keď chce niečo zoobrať späť
@baarculiq ale ekď toto bolo moc drsné a j eto momentálne neaktuálne a nemalo by to tam byť a to už moc teraz keď tam dám ospravedlnenie aj evrejné to vyznie možno ešte blbšie...keď ja enviem
"to závisí od toho moja reputácia " - no tak si si ju uz ukazala tym komentom...potom sa nestazuj ze ak sa to nezmaze, kazi ti ju to,lebo v skutocnosti si ju kazis sama ..ty si pisala ten koment,nik iny... treba rozmyslat kym nieco urobis...aj ked si nahnevana, DA sa rozmyslat...ja som nahnevana casto...ale nepisem potom blbosti...ako komu ale potom ich nechcem vymazat a nepisem ze mi kazia reputaciu, tu si kazim sama ak uz.
@athelasil veď áno ale zas sa tu každý druhý nehrajme na neviem akých premyslených ľudí ktorý sa neseknú ,áno aj takto trápne a debilne.Ono skôr ide o to ako to tam vyzerá,ani nie tak o mňa,ale o toho komu to bolo napísané.Jednoducho ma to mrzí,situácia sa za čas zmenila a aj keď vtedy som to tak cítila a keby to mám vrátiť späť tak to možno spravím kľudne znova,teraz mám pocit že to tam nieje vhodné jednoducho a každý,aj ty,aj neviem kto povie niekedy niečo čo tak už možno nemyslí.A keďže už si priznala tú možnosť že si to spravila aj ty tým "ako komu" tak tíško.Napísala som sem preto lebo to chcem vyriešiť.A toto ten koment nevymaže bohužiaľ...
ja by som nechcela aby sa to vymazavalo..ved ked nieco zle napises tak sa mozes potom ospravedlnit..ani v realnom zivote sa nic neda vymazat,tak nechapem naco by to bolo dobree..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale ak ma vela ludi presvedci, ze sa ma dat vymazat, mozno to urobim
mohlo by to byt skor tak ze ked to tomu kto tam pridal fotku/blog vadi ten koment si ho moze zmazat sam