bud bohaty, pekny, inteligentny, mudry, vtipny, mily, a hlavne alfa samec....na to zbalis babu, ktora nebude bohata, ani vtipna ani mila ani mudra, ale mooozno pekna a (prirodzene) inteligentna...a vobec necakaj alfa samicu
@freeman39 fakt si si sam odpovedal ja neviem naco je tato diskusia dobra
@flysser@26 tak tak to iba aby mali co davat do sprav stale trepu o konci eura a rozpade eurozony a my na to pozerame ako vyorane mysi ani nevieme o co ide a pritom na nas chystaju habaduru o ktorej sa nam ani len nesniva
@candy36 ehm no takto..zmysel pre humor je relativny, kazda sa smeje na niecom inom...a IQ nad 140? wtf? ved to ma ani nie 0.1% populacie... a skor je vysoke iq na obtiaz, ved priemerna zena ma IQ okolo 100, to by si ani nerozumeli...najvacsi frajeri vzdy mali IQ priemer, ale v dnesnej dobe podpriemer...dufam, ze si to IQ myslela len ako ironiu....
@echoechoecho Nemyslela. IQ nad 140 má 0.2% populácie, a ano, máš pravdu, 100 je priemer
A neviem, čo považuješ za "najväčšieho frajera", ale podľa toho čo píšeš, tak s takým chlapom by som nevydržala ani pol dňa Ľudia s priemernou inteligenciou ma väčšinou rozčuľujú a nemám sa s nimi o čom baviť.
@39 to ste si davali pred tym robit IQ testy jak ste sa dali dokopy? O_o akoze tiez by som mal problem sa vypravat s furikom, ale robit si ciaru, ze nad 140 ano a pod 140 ne mi prijde dost ujebane
@candy36 ci ma 0.1 alebo 0.2% je uplne irelevantne, ved to je len statistika, nie presne cislo!
Ty mozno nie, ale kopa bab by kludne s nim vydrzala aj dlhsie A kde si daval robit ten IQ test, len tak naokraj? btw ty mas kolko? a suhlasim s @majo s tou hranicou IQ ..lebo niekto moze mat aj IQ 160 a vyuzivat svoj mozog na hajzloviny a odrbovacky...
PS: aj mna ludia s priemernou inteligenciou velmi nemaju cim zaujat, ale zase nerobim si kvoli tomu nejaku hranicu, ono osobnost cloveka sa nesklada len z inteligencie
@39 takže sedíš celý deň doma a hľadáš ľudí ktorí majú IQ nad 140 aby si sa s nimi dokázala normálne porozprávať ? Zoznamovanie prebieha nejak že "Ahoj, ja som Lenka, pokiaľ nemáš IQ nad 140 rovno sa otoč a choď do p!če. Ak nevieš aké máš IQ, tu máš môj vreckový test ktorý som zhotovila a môj priateľ má podľa neho IQ 155..." ?
@echoechoecho 130, a to mi normálne nameral psychológ
@smajdalf@majo nepovedala som, že sa rozprávam LEN s ľuďmi čo majú nad 140, ale len to, že by som dlho nevydržala s chalanom, čo má menej Okrem toho za nevolám Lenka, a neposieľam ludí do piče
A jemu som to IQ nemerala ja, neviem, kde a kto k takému číslu prišiel, ale som ochotná tomu veriť, pretože je to naozaj jeden z najinteligentnejších ľudí, akých poznám
@candy36 podla mna to bude len orientacne cislo, ked vyslo presne 130...skus si ho urobit u Mensy, tam vacsinou vyjde nieco ine ...aha, takze baba s IQ 130 veri, ze jej frajer ma IQ 155 bez stipky dokazu...ono staci, ked ma niekto IQ cca 130,aby vyzeral v dnesnej zdegenerovanej spolocnosti ako vysoky nadpriemer, 155 uz je fakt moc, ale moze byt, ved preco nie...ale bez dokazu mozem takyto vysledok iba vysmiat
@echoechoecho čo chceš ako za dôkaz? už rok sa s tým človekom rozprávam cca 4 hodiny denne, mne činy, a to, ako sa človek vyjadruje stačí k tomu, aby som vedela, či naozaj JE inteligentný alebo nie
@smajdalf ty snáď ani nečítaš čo som napísala, takže sa s tebou nedá ani pohádať, nie to ešte normálne rozprávať
@candy36 uprimne, mne netreba ziaden dokaz, lebo je mi to jedno ...len vravim, ze keby som bol na tvojom mieste, tak by som chcel naozaj vediet, ci si to cislo 155 nevycucal z prstu a neprehana iba..a ked vravis, ze mas IQ 130, tak je jasne, ze chlap s porovnatelnym IQ (cize nemusi mat ani tych 155) sa ti bude javit inteligentny ..teda, kazdemu sa bude javit inteligentny
@echoechoecho vieš, mne sa na ňom páči práve to, že nemá IQ POROVNATEĽNÉ s tým mojím, keď sa rozprávam s človekom, ktorý je rovnako inteligentný ako ja, tak to spoznám, a keď sa rozprávam s niekym kto je o kus inteligentnejší ako ja, tak to spoznám tiež (aj keď, to sa stáva sakra málo, skôr sú tu potom ľudia, ktorí majú veľa skúseností, a vedia zaujímavo rozprávať - z tých mám podobný pocit ) nehovorím že 155 je UPLNE presné číslo A nechcem sa s tebou hádať, prídeš mi ako rozumný slušný človek, takých urážam nerada
@candy36 tak to ti gratulujem, ak dokazes "spoznat", kto je o kus inteligentnejsi ako ty, a este ak ti to tak imponuje ..len, aby to nebol jeden z tych, co ma vela skusenosti, a preto sa ti zda taky inteligentny, a navyse trepe dristy o IQ 155 (uz je jedno, ci je to presne alebo nie) ..no vidis, presne tak..nad blbinami ako IQ je sa zbytocne zamyslat, takisto ako nad tou hranicou 140
Miestny opilec príde do krčmy s úmevom od ucha k uchu. Krčmár:
"Ty si dnes nejaký veselý. Čo sa stalo?"
Opilec:
"Tak to si vypočuj. Vieš, že bývam blízko trati, že? Tak keď som šiel včera večer domov, vidím, že na kolajniciach leží priviazané mladé dievča, pripadalo mi to ako v nejakom filme. Rýchlo som k nej prišiel, prerezal povrazy a vzal ju k sebe domov. A aby som to zbytočne nepredlžoval - parádne som si užil. Súložili sme celú noc. Vyskúšali sme všetky izby v dome a všetky možné polohy."
Krčmár:
"To je fantastické, ty si mal teda šťastie. A bola pekná?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@semhamforas začnem nosiť v peňaženke ampulku asi pre prípad
@majo16 tak to má byť
ale bolo by smutné ak by to tak bolo u každého...
treba byť sám sebou...
@flysser @26 tak tak to iba aby mali co davat do sprav stale trepu o konci eura a rozpade eurozony a my na to pozerame ako vyorane mysi ani nevieme o co ide a pritom na nas chystaju habaduru o ktorej sa nam ani len nesniva
A neviem, čo považuješ za "najväčšieho frajera", ale podľa toho čo píšeš, tak s takým chlapom by som nevydržala ani pol dňa Ľudia s priemernou inteligenciou ma väčšinou rozčuľujú a nemám sa s nimi o čom baviť.
Btw, môj priateľ má 155
Ty mozno nie, ale kopa bab by kludne s nim vydrzala aj dlhsie A kde si daval robit ten IQ test, len tak naokraj? btw ty mas kolko? a suhlasim s @majo s tou hranicou IQ ..lebo niekto moze mat aj IQ 160 a vyuzivat svoj mozog na hajzloviny a odrbovacky...
PS: aj mna ludia s priemernou inteligenciou velmi nemaju cim zaujat, ale zase nerobim si kvoli tomu nejaku hranicu, ono osobnost cloveka sa nesklada len z inteligencie
@smajdalf @majo nepovedala som, že sa rozprávam LEN s ľuďmi čo majú nad 140, ale len to, že by som dlho nevydržala s chalanom, čo má menej Okrem toho za nevolám Lenka, a neposieľam ludí do piče
A jemu som to IQ nemerala ja, neviem, kde a kto k takému číslu prišiel, ale som ochotná tomu veriť, pretože je to naozaj jeden z najinteligentnejších ľudí, akých poznám
@smajdalf ty snáď ani nečítaš čo som napísala, takže sa s tebou nedá ani pohádať, nie to ešte normálne rozprávať
"Ty si dnes nejaký veselý. Čo sa stalo?"
Opilec:
"Tak to si vypočuj. Vieš, že bývam blízko trati, že? Tak keď som šiel včera večer domov, vidím, že na kolajniciach leží priviazané mladé dievča, pripadalo mi to ako v nejakom filme. Rýchlo som k nej prišiel, prerezal povrazy a vzal ju k sebe domov. A aby som to zbytočne nepredlžoval - parádne som si užil. Súložili sme celú noc. Vyskúšali sme všetky izby v dome a všetky možné polohy."
Krčmár:
"To je fantastické, ty si mal teda šťastie. A bola pekná?"
Opilec:
"To neviem, hlavu som nenašiel."
To nie je tvoja chyba že si nenapísal ako vypadá