Ahojte Chcela by som sa spýtať na váš názor na ekonomickú univerzitu v BA, odbor podnikový manažment - tak všeobecne je uplatnenie znesiteľné? Lebo sa stretávam s názorom,že to čo sa tam učí sa naučím aj sama, resp stratený čas a to čo budem robiť po
vieš...ono to vychádza už asi z titulu názvu a zamerania toho odboru...obávam sa, že keď skončíš školu tak ťa nikto nezamestná ako nejakú podnikovú manažérku, len preto, že si skončila podnikový manažment, lebo faktom je, že manažéra sa nedá naštudovať, manažérom sa treba stať!...takže odporúčam popri škole nájsť prácu ak po skončení nechceš robiť niečo úplne iné
Ja tam mám 2 veľmi dobré kamarátky. Do školy sa musia učiť dosť, lebo učitelia chcú každú somarinu a dosť nepodstatných vecí, ľudia sú takí, ako všade, s niekym si sadneš, s niekým nie. Na profesorov hovorili, že musíš mať šťastie, niektorí sú zase v pohode a niektorí otrasný. A intrák, jedna je v Petržalke na Starohájskej a je celkom spokojná, lebo pred rokom bola na DOPE (a teraz si pripadá ako v raji ), kde je aj tá druhá. Ten je úplne hrozný, bola som tam aj sama a ... no...
Inak aj ja si tam dávam prihlášku, ako takú poistku.
myslím, že už dávno skončila tá doba, keď ťa zamestnali len na základe toho, že si mala titul. A toto nie je len pri ekonomických školách ale až na pár výnimiek pri každej. Konkrétne mi však o tejto fakulte niekto hovoril, že len veľmi málo ludí sa z nej naozaj stane manažérom. Čiže to fakt nečakaj. Ale máš tam aj veci ako účtovníctvo atď a celkovo medzi tými fakultami nie je až taký rozdiel, takže môžeš z toho robiť aj iné veci.
@efyks s tým,že manažérom sa treba stať súhlasím a neviem ako konkrétne sa môžem zamestnať keď to doštudujem, čo vlastne môžem robiť haha Musím si zistiť @miraculeux ja som bola zatiaľ len na Mlynoch či ako to tam volajú a čakala som,že to bude horšie... Ja si posielam 2 prihlášky, aj to je u mňa perfektné,keďže sa mi nič nepozdávalo @danica123 áno,to máš pravdu. Ja akože nečakám,že vyštudujem a budem manažér,len by ma zaujímalo,či to má dačo do seba,čo by som po škole využila,lebo ak tam neučia praktické veci,ktoré mi pomôžu v reálnom živote tak... @majqqqo nemám moc na výber,ťažko sa mi vyberá škola
a kde si dávaš prihlášky?
No ja som bola už na intrákoch aj v KE ale tam mi to prišlo ako hotel oproti DOPE, fakt hrozne. To je myslím zo starej psychiatrie urobené. A najhoršie v sobotu a nedeľu ráno.
ja si dávam ešte na matfyz a managment. nooo tak aspoň tam, kde som bola ja, máš páru sprch pre celé poschodie, musíš sa sprchovať v prezuvkach, lebo sú tam plesne, izby majú totál popísané steny, vyzerá to tam fakt strašne ale tak ako zvyknúť si zvykneš. Každý si zvykne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Inak aj ja si tam dávam prihlášku, ako takú poistku.
@miraculeux ja som bola zatiaľ len na Mlynoch či ako to tam volajú a čakala som,že to bude horšie... Ja si posielam 2 prihlášky, aj to je u mňa perfektné,keďže sa mi nič nepozdávalo
@danica123 áno,to máš pravdu. Ja akože nečakám,že vyštudujem a budem manažér,len by ma zaujímalo,či to má dačo do seba,čo by som po škole využila,lebo ak tam neučia praktické veci,ktoré mi pomôžu v reálnom živote tak...
@majqqqo nemám moc na výber,ťažko sa mi vyberá škola
No ja som bola už na intrákoch aj v KE ale tam mi to prišlo ako hotel oproti DOPE, fakt hrozne. To je myslím zo starej psychiatrie urobené. A najhoršie v sobotu a nedeľu ráno.
Vážne sú tie DOPE také zlé? Ale šváby tam hádam nebehajú.... či?