Ekonomická univerzita - Fakulta medzinárodných vzťahov
Dával si niekto sem prihlášku a robil prijímacie skúšky? Prišlo vám už niečo odtiaľ? Lebo mne nie a už začínam byť mierne nervózna, keďže zápis je už 30.6....Takže fakt neviem, či sa mi to niekde po ceste stratilo, alebo serú na mňa hoci na skúškach
Inak druhá vec, naozaj nechápem niektoré fakulty, čo si dávajú zápis ešte v júni. Vlastne, z ich pohľadu to je pochopiteľné, lebo chcú si zaistiť čo najviac študentov, ale tí sa potom musia rozhodovať často ešte skôr, než vedia ako sú na tom na iných školách.
no veď to! jeden zápis na konci júna a ďalší ešte v septembri...jak u... veď vieš...ale ako vravím, chcem ísť skôr na tie MV, a skúšky som spravila, len už čakám jak blbá na to vyhodnotenie kemuro, aj keby ma nezobrali, musia mi to dať vedieť
simulla, ale z OF uz chodilo tym co spravili samizda... a ten predzapis to tam mozes ist aj na viac skol ak maju a potom im v septembri napisat ze nejdes alebo co tak tam budes zapisana a nic sa nestane... mozes chodit naviac skol
@lluucckkaa neviem co je na tom pravdy ale kamoska co ma na eube tetu mi vravela ze rozhodnutie z of padlo len vcera alebo predvcerom..ale par ludi tu pisalo ze uz dostali ale kamarat z BA co mal 250 bodov tiez este nic nedostal..a to si myslim ze jeho urcite vezmu tak ktovie ...teraz si mi zrusila moje posledne nadeje
@cocana mno ja som mala malo bodov 186 som mala a bolo treba 201 .. takže som nevyhovela ale posielam odvolanie aj tak .. ved to mi zas tak vela nechybalo .. tak skusim .. nič za to nedám ... mno napísali tu zvyčajnú vetu . o nezískaní počtu bodov aby som bola v urovni prijatých či čo to .. a ty si tam bola tiež na skuškach?
hej hej aj ja som bola, mala som 215, ma akosi nemčina zničila, ale nevadí a ja som tiež vyhovela, ale v rozhodnutí už som mala napísané, že som nesplnila bodovú hranicu, vraj ju posúvali az na nejakých 250 bodov či čo tiež som poslala odvolanie, ale uvidíme či pomôže tak držím palec, a na tú druhu fakultu čo si si dávala, som tu čítala, že si mala tuším zahraničnoobchodné podnikanie? tam si ako dopadla?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak druhá vec, naozaj nechápem niektoré fakulty, čo si dávajú zápis ešte v júni. Vlastne, z ich pohľadu to je pochopiteľné, lebo chcú si zaistiť čo najviac študentov, ale tí sa potom musia rozhodovať často ešte skôr, než vedia ako sú na tom na iných školách.