Tak, ja by som chcela zozbierať nejaké informácie od študentov, ako sú spokojní na škole ktorú študujú...Neviem si vôbec vybrať kam na VŠ, len viem, že by som chcela študovať ekonomiku a podrobnejšie zameranie na účtovníctvo, možno financie alebo národné
@h8r narodohospodarsku by som mozno este tak odporucil, ale FMV urcite nie, ako vsetky fakulty su tu dobre, ale ak vybrat to najlepsie, tak podla mna fakulta inf. a statistiky alebo fakulta financi a ucetnictvi
@mirka175 taktiez Karlovka so svojim ekonomickym institutom na tom nie je vobec zle posledne roky, takze stoji za pozretie aj to
Nvm moj plan je, ze dokincim tuto vysku co mam rozrobenu a potom pojdem na eubu tiez studovat nejaku ekonomiku, asi uctovnictvo a je mi jedno ake ma ohlasy. Lepsiu ekonomicku skolu tu asi nemame
@h8r ok, to je pravda, aj ked neviem ako to je v poslednych rokoch, ale urcite bude niekde hore aj s ostatnymi fakultami. Hodnotil som to hlavne, co sa tyka vyuky a vyuzitelnych veci, aspon teda to, co pocuvam od kamaratov z tej fakulty . Ale nech ide na hociktoru, tak problem, co sa tyka uplatnenia by mala mat minimalny.
Chystám sa aj ja na EUBA, na fakultu podnikového manažmentu, takže ak sa niekto nájde, kto tam chodí tak by som bola rada keby mi poskytne nejaké info na čo sa mám pripraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@mirka175 taktiez Karlovka so svojim ekonomickym institutom na tom nie je vobec zle posledne roky, takze stoji za pozretie aj to