Studujem vo Viedni prvy rok. Problem je taky, ze pravdepodobne za mna socialna poistovna neplati (ako studentovi zahranicnej VS) do zdravotnej poistovne a tym padom by som nemala byt poistena od 1.9.2012, ale na stranke soc. poistovne bolo, ze nemam oznam
teraz neviem presne ci rozumiem co sa pytas ale » www.minedu.sk/index.php?lang=... tu ziadost som vyplnila a spolu s potvrdenim som im tam zaniesla, a mali by to vybavit do mesiaca...u mna to su uz skoro tri tyzdne a stale mi to este neposlali takze ratala by som s tym mesiacom
to podla mna ti nedaju platit ved oni v nemocnici ani len netusia ci a kam chodis na vysku, automaticky sa rata s tym ze clovek po strednej ide na vysku a teda nemusi nic vybavovat, takze pokial nic nezahlasis beru to tak ze chodis na SVK vysku
...niee malo by to byt v poho akoze su nejake pokuty zato, ak nejdes na vysku a nezahlasis sa, aj ked kamarat co nesiel na vysku , nic nenahlasil a az par mesiacov na to sa nejak doslo tak vravel ze len nedoplatok musel doplatit, ale toto je aj tak iny pripad, len treba pockat na ten papier z ministerstva teraz hlavne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov