Prosím vás, ja sa len chcem spýtať, či tu niekto vlastní tú elektronickú čitačku kníh, pretože rozmýšlam, že si niečo také kúpim, na koľko mám v pc dosť kníh v .pdf a z monitora sa ťažko číta...tak by ma zaujímalo, že ako sa číta z takej čítačky...či to n
Viem, čo je elektronická čítačka kníh, ale vie mi niekto lopatisticky vysvetliť na aký princíp to funguje ? Lebo si to neviem dosť reálne predstaviť A tie knihy sa tam kupujú ? Ak áno, je to výhodnejšie oproti obyčajným knihám ? A vlastne kde sa dá taká čítačka kúpiť a koľko stojí a kde sa potom kupujú tie knihy ? Ja viem, veľa otázok, ale zaujalo ma to
kúpiš si "e-knihu! vložíš a čítaš kde len chceš a kedy chceš..
výhoda je tá, že nemusíš vláčiť desiatky kníh so sebou...ale ja tak či tak uprednostňujem reálne knihy...to vieš, zvuk pretáčajúcich sa strán nič nenahradí..
kúpiš na nete aj v obchodoch s elektrotechnikou...a suma....točí sa okolo 100€ a knihy si môžeš kúpiť aj na martinus.sk...
no zistil som že niektoré čítačky majú aj wifi, ale sú raz tak drahé ako bez wifi a ja by som radšej s wifi, lebo určite sem-tam behnem v nejakom centre na net...
@smajdalf Asi tak....pomaly už všetko tu na svete bude závislé od elektriky.Človek si už potom ani knihu pohodlne na posteli neprečita lebo musi čumieť do nejakeho monitora....debilnosť
@sprejerka01 jasné že pokrok, keď môžem mať 200 kníh v jednom tenkom zariadení a vyhľadať si presne to čo potrebujem do 60sekúnd je vždy lepšie ako pátrať v 200 knihách ručne viac ako 60 minút.
@josefff osobne som viac za použitie netbooku, síce baterka nevydrží až tak dlho ako pri čítačkách kníh ale máš viac možností za relatívne priateľnú cenu.
@ucholak Nie,nie je to lepšie....aj 5 hodin budem listovať a hladať v tych nadherných knihách....ja len pevne verím,že dokým budem na tomto svete,tak sa ta čitačka nerozširir natolko,že sa postupne pozatvaraju knižnice...a stojim si za svojim!
@sprejerka01 ja chcem citacku kvoli tomu napr, lebo mam do skoly vsetko mozne citat v pdfkach a nemam nervy na to a neda sa mi to citat na pc :/ a tlacit, to je mrte penazi .... inak mam tiez rada obycajne knihy ale toto setri miesto cas a aj oci mi
@whisper ako sa to prosim ta cez to objednava? a to je potom cela citacka po anglicky? no lebo ja si mam nejaku vybrat ale vobec netusim aku citacku kde ako co, a co mam sledovat
@alysia tak by si sa mala s niekým, kto sa v tom orientuje najprv poradiť, čo od tej čítačky očakávaš, koľko chceš minúť a podobne... Slovenčinu podľa mňa neobsahuje žiadna, takže z tohto hľadiska to máš asi jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
kúpiš si "e-knihu! vložíš a čítaš kde len chceš a kedy chceš..
výhoda je tá, že nemusíš vláčiť desiatky kníh so sebou...ale ja tak či tak uprednostňujem reálne knihy...to vieš, zvuk pretáčajúcich sa strán nič nenahradí..
kúpiš na nete aj v obchodoch s elektrotechnikou...a suma....točí sa okolo 100€ a knihy si môžeš kúpiť aj na martinus.sk...
@josefff osobne som viac za použitie netbooku, síce baterka nevydrží až tak dlho ako pri čítačkách kníh ale máš viac možností za relatívne priateľnú cenu.
Ja neviem co ocakavam a co mam ocakavat, preto sem pisem fotum