potvrdenie o návšteve školy, resp. ak si ju ideš vybaviť úplne novú, mám dojem, že musíš mať tlačivo od dp, ktoré ti potvrdí škola. nie iba klasické, aké škola vydáva... ale možno tento sprostý ťah už vynechali
a ešte občiansky, fotku, peniaze za samotnú električenku a peniaze na tú čipovú kartu, ak nemáš isic s čipom.
Na vyske dostanes isic, predpokladam ze aj s fotkou, ked nie, tak si fotku doneses a nalepis do isicu. Potom pojdes k tetuskam na studijne a tie ti orazitkuju trebars aj stiahnute tlacivo.. s tymto isicom a tlacivkom pojdes na dopravny podnik a tam ti nabiju elektricenku na mesiac/3 mesiace. A mas.
tlačivo si síce z netu vytlačíš, ale pečiatku ti naň dajú jedine tetky na študijnom, osobne. a jasné, že vybavíš aj cez prázdniny, študijné je otvorené aj cez leto... len si tam prv zavolaj, lebo majú občas nárok aj na dovolenku, a ak máš také šťastie, ako mám ja, že vždy vychytám deň, kedy práve referentke/doktorke/hocikomu začala dovolenka, zbytočne sa prejdeš
No, ja som v BA bola teraz prvý rok a keď som si kupovala električenku stačili mi len peniaze a ISIC- na ten som si kúpila električenku na tri mesiace a nepotrebovala som žiadne potvrdenia ani nič podobné.
To v BA funguje dopravný podnik úplne inak ako ten v KE? Vysokoškolákovi, ktorý vlastní isic netreba nič, len ten isic a peniaze, príde kľudne aj do stánku, kde sa dá dobiť karta a dobijú mu ju
ja som prvý rok tú električenku nepotrebovala, lebo som mala školu rovno pod nosom ale teraz si ju chcem zaobstarať, tak ďakujem všetkým krásne za pomoc ! pánboh vám to oplatí na zdraví a krásnych deťoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ešte občiansky, fotku, peniaze za samotnú električenku a peniaze na tú čipovú kartu, ak nemáš isic s čipom.
ISIC mám... a to tlačivo o návšteve školy si môžem vytlačiť z netu či mi ho vydá škola ?
tlačivo si síce z netu vytlačíš, ale pečiatku ti naň dajú jedine tetky na študijnom, osobne. a jasné, že vybavíš aj cez prázdniny, študijné je otvorené aj cez leto... len si tam prv zavolaj, lebo majú občas nárok aj na dovolenku, a ak máš také šťastie, ako mám ja, že vždy vychytám deň, kedy práve referentke/doktorke/hocikomu začala dovolenka, zbytočne sa prejdeš