Tento rok som úspešne ukončil SŠ s maturitou ako elektrotechnik s vyhláškou 21. Chcel by som sa zamestnať ako elektrikár ale nemám dostatok vedomostí okolo elektrotechniky ani praxe. POKRAČOVANIE V PRVOM KOMENTÁRI ...
V prvom a druhom ročníku sme sa zaoberali elektroinštaláciou. V treťom a štvrtom sme sa už učili o zosilňovačoch,zdrojoch atď.Vyrábali sme zosilňovače mikropájky a zdroje. No ale ja by som chcel robiť elektroinštalácie, ktoré sú aj dobre platené. Potreboval by som skúseného elektrikára, ktorému by som pomáhal a tak sa viac zaučil. Ale kde takého nájsť ?
potrebuješ si nájsť nejakú firmu ktorá ti bude ochotná po 1 odpracovanom roku potvrdiť rok praxe, lebo s 21 nemôžeš nič, potom si spraviť 22-ku a ísť robiť normálneho elektrikára
No to že už má vyhlášku, tak je pre teba výhoda a všade nájdeš s tým robotu, len musíš mať otvorenú živnosť, vybavené papiere a vlastné náradie, čo ťa vyjde asi na 2000€
21 už má dnes každý polodement za to, že sa dostavil na skúšky.
Pokiaľ chceš mať dobré zaplatené za prácu musíš mieriť na vyššie vyhlášky, po čase aj tú spomínanú živnosť, napr sa zameraj na smart domácnosti, to teraz zažíva boom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Pokiaľ chceš mať dobré zaplatené za prácu musíš mieriť na vyššie vyhlášky, po čase aj tú spomínanú živnosť, napr sa zameraj na smart domácnosti, to teraz zažíva boom