Čaute, chcel by som počuť vaše osobné skúsenosti s týmto. Počul som už dávnejšie že to v niečom škodi, že to nieje dobre, ale aj normalne cigarety škodia tak neviem. Ešte by som chcel počuť, čo si myslíte o tomto : » www.dealextreme.com/p/quit-smokin...
kamos mal nejaku co kupil na nete, taku lacnejsiu, ako fajcit sa to dalo, vyfukujes dym ale nefajcis ten ogrcany decht a podobne, takze by to malo byt lepsie
mne takéto nechutia. Radšej normálnu , toto je pre fajčiarov. A ja osobne medzi tým rozdiel nevidím, elektronika je rovnaká princípom, len batéria môže byť slabšia a elektronika menej kvalitná ináč neviem.
@patofbc hentu prijebanu osobu necitaj, ona zije este v praveku.
kamosov foter sa za 3 mesiace vdaka elektronickej cige odnaucil fajcit, musis len kupovat naplne do nej, nevdychuejs decht, takze je to zdravsie, ale fajciar si na to musi zvyknut, pretoze normalna ciga ma nieco do seba
neviem to presne, ale co som pocul tak tie co su lacne byvaju "jednorazove" cize nemozes menit bateriu a naplne a neviem ci idu vobec nabijat. Iny rozdiel by tam byt nemal. Oproti normalnej cigarete to je vraj zdravsie a daju sa kupit aj naplne s "prichutou" nejakej znacky cigariet alebo aj bez nikotinove, takze sa takto da vraj aj prestat fajcit.
uz som to mal.. su do toho rozne prichute..ja som mal jahodu.. je to fajn a naozaj je to ako cigareta,ale rychlo sa to mina a stoji to vela prachov.. kym si nezvyknes ti to pride dost ostre a horke..
ak nefajcis a chces to len skusit, nic radsej nekupuj. Cigareta je neprijemny zlozvyk, ktoreho sa tazko zbavis (viem o com pisem).
ak chces prestat fajcit, nepomoze ti ani specialna cigareta s karburatorom a plutoniovym filtrom. Skusal som vsetko - zuvacky, cukriky, naplaste, el.cigarety,... Po pol roku nefajcenia som to vzdal a zacal o5. Ak si neni vnutorne presvedceny (psychologia) neprestanes, dokonca ani ked ti lekari odhalia zavazne onemocnenie z fajcenia.
Dolezitu ulohu hra aj prostredie, v kt. sa pohybujes, stersy, kamarati, ktori pravidelne fajcia - to vsetko znizuje sance na uspech. Prajem vela sil! idem si zapalit
pokial viem tak zásadný rozdiel v tom nieje, čo sa týka škodlivosti. Možno chuť pri originále môže byť lepšia ale ináč myslím že tie lacne neškodia o nič viac ako origoš.
Ahoj, kašli na dealextreme, príde ti nejaká činska napodobenina, čo pri veci, ktorú si chceš vkladať do úst, nie je dvakrát výhra. Mrkni na nejaký slovenský shop, trebárs » www.elektronickacigaretashop.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nechcem to premna, ja chválabohu nefajčím ale chcem to pre moju mamu, aby to bolo prenu zdravsie a aby som doma furt necitil ten dym !
ľudia vymýšľajú také neuveriteľné sprostosti, že sa človeku z toho zakrúti hlava, prisahám vačku. no pfuj
nemám s tým osobné skúsenosti, len obvykle to vyzerá hi-tech a fešácky, okrem toho si môžeš veselo bafkať aj v nefajčiarskych priestoroch (nie?)
kamosov foter sa za 3 mesiace vdaka elektronickej cige odnaucil fajcit, musis len kupovat naplne do nej, nevdychuejs decht, takze je to zdravsie, ale fajciar si na to musi zvyknut, pretoze normalna ciga ma nieco do seba
ak chces prestat fajcit, nepomoze ti ani specialna cigareta s karburatorom a plutoniovym filtrom. Skusal som vsetko - zuvacky, cukriky, naplaste, el.cigarety,... Po pol roku nefajcenia som to vzdal a zacal o5. Ak si neni vnutorne presvedceny (psychologia) neprestanes, dokonca ani ked ti lekari odhalia zavazne onemocnenie z fajcenia.
Dolezitu ulohu hra aj prostredie, v kt. sa pohybujes, stersy, kamarati, ktori pravidelne fajcia - to vsetko znizuje sance na uspech. Prajem vela sil! idem si zapalit
@hetfield nehovor bez teba by som zomrel sprostý
Poznáte túto stránku? Majú tu dobré veci a celkom lacné. Pomôžete mi odtiaľto niečo vybrať? Díky!