Ocino ju fajčí a pochvaľuje si najskôr si kúpi takú klasickú, čo aj vyzerá ako cigarereta, ale to po 2 týždňoch zahodil za psom Teraz sa kus tľapol po vrecku a kúpil si takú riadnu a už normálne ani nefajčí... Dokonca mu už také aj vadia Už len nabíja baterku a dopĺňa náplň
je to kktina nema to ani chut len taky zavan tabaku alebo co to je s toho citit a celkovo ked som to skusil vobec to nenahradilo cigu hned potom som si zapalil a sestra ktora ju dostala fajci tiez dalej
Pokiaľ investujete aspoň 60 euro budete mať spoľahlivú e-cigaretu (dokonca 2 cigarety s jednou nabíjačkou)
tabak... neviem ako niekto môže tvrdiť že je to slabé alebo to nemá žiadnu chuť, ak by som vám dal potiahnuť s 36mg/ml tabaku máte zaručenú bolesť hlavy a možno aj odpadnete ak ste pred tým nefajčili 60 klasických cigariet za deň
dym... záleží od baterky a od systému v ktorom máte tabak, obyčajná Joye 510 vyrobí viacej dymu ako cigareta.... dym nesmrdí, dokonca niekedy aj príjemne vonia ak máte ovocnú príchuť (naposledy mi tu krásne voňal mentol 18mg/ml)
atď ostatné otázky vysvetlím v správe ak nejaké budú
zhrnutie ... fajčím to od 1.12. 2011 za ten čas som mal 10 klasických cigariet, pred tým som vyfajčil 19 cigariet na deň a fajčil som 3 roky. Pre mňa je to obsolútne super pretože som sa nemusel vzdať fajčenia kôli zdraviu , nesmrdím , nežltnem , nerobím bordel , neškodím nefajčiarom a tak asi... hlavne milujem ten pocit keď si hned ráno pobafkám v posteli a nemusím sa trepať po popolník alebo ísť vonku do zimy
Treba si uvedomiť jednu vec E-cigareta niesú klasické cigarety ktoré si kúpite v obchode a stále fungujú všetky rovnako...E-cigareta je zariadenie ktoré si treba starostlivo vybrať podľa toho čo od neho očakávate
Veľa mojich známych to skúsilo a už by nemenilo, naozaj im pomohla obmedziť fajčenie...colt1911 máš pravdu, treba si ju hlavne starostlivo vybrať. Preto by som všetkým, ktorí si ju plánujú kúpiť poradila elektronickacigaretashop.com, tam si vyberie naozaj každý a majú slušné ceny a super servis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A pár ľudí,ktorých poznám ju tiež skúšali a nakoniec sa aj tak vrátili ku klasickým cigaretám.
Pokiaľ investujete aspoň 60 euro budete mať spoľahlivú e-cigaretu (dokonca 2 cigarety s jednou nabíjačkou)
tabak... neviem ako niekto môže tvrdiť že je to slabé alebo to nemá žiadnu chuť, ak by som vám dal potiahnuť s 36mg/ml tabaku máte zaručenú bolesť hlavy a možno aj odpadnete ak ste pred tým nefajčili 60 klasických cigariet za deň
dym... záleží od baterky a od systému v ktorom máte tabak, obyčajná Joye 510 vyrobí viacej dymu ako cigareta.... dym nesmrdí, dokonca niekedy aj príjemne vonia ak máte ovocnú príchuť (naposledy mi tu krásne voňal mentol 18mg/ml)
atď ostatné otázky vysvetlím v správe ak nejaké budú
zhrnutie ... fajčím to od 1.12. 2011 za ten čas som mal 10 klasických cigariet, pred tým som vyfajčil 19 cigariet na deň a fajčil som 3 roky. Pre mňa je to obsolútne super pretože som sa nemusel vzdať fajčenia kôli zdraviu , nesmrdím , nežltnem , nerobím bordel , neškodím nefajčiarom a tak asi... hlavne milujem ten pocit keď si hned ráno pobafkám v posteli a nemusím sa trepať po popolník alebo ísť vonku do zimy
...............................................................................................................
Treba si uvedomiť jednu vec E-cigareta niesú klasické cigarety ktoré si kúpite v obchode a stále fungujú všetky rovnako...E-cigareta je zariadenie ktoré si treba starostlivo vybrať podľa toho čo od neho očakávate