Včera som posielala E-prihlášku. Teraz by som ju mala vytlačiť a poslať spolu s ústrižkom šeku a ďalšími papiermi (životopis, overený študijný priemer). Otázkou však je - dokedy? Prihlášky by sa mali posielať najneskôr do dnešného dňa, ale ja som tam vlas
@mirkova aj aj som vcera posielala a vcera som bola aj v skole sa na to pytat a teta na studijnom mi povedala,ze do dnes,pretoze ze ona je sice poslana,ale co ked sa najdu aj taki co ju len tak "zo srandy poslu" a oni sa takou prihlaskou budu zaoberat a cakat kym im doruci dotycny potrebne materialy ako napr.doklad o zaplateni,zivotopis,vytlacenu prihlasku atd... tak mozno na tu skolu kde si si ju podavala to bude o niecom inom...
@mirkova fuha,tak sa posnaz nejako si dnes ten primer este overit...na studijnom musia byt...alebo popripade ti to musi v skole niekto iny aj overit mozno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Kde si si podavala prihlasku?
a @petronellka - do Ružomberka na KU