Nazdar, chystam si poslat prihlasky na elektrotechnicke fakulty, konkretne na FEi do Bratislavy a na FEKT do Brna, do kosic ani nikde inde si asi nedam, kedze uz aj na tie obe by som mal byt zobraty bez prijimaciek. Co si myslite, oplati sa mi chodit na e
tak takto ti to poviem, o tuke som pocul od znamych, ze to je skola slaba, v ZA je vraj informatika lepsia.. na FEI chodim ja a teda tam ti odporucam, nechod tam ako.. fakt sa tu zbytocne hroti matika/fyzika a ostatne predmety ak nie si imbecil a mas informatickeho ducha, tak to das, len sa spoznas ked ta na matike vyhodia ( v ZA sa vraj pre FEIkara matika robi matika a fyzika v podnapilom stave bez problemov )
FEI na STU BA je najlepsia informatika ( v rebricku vysokoskolskych fakult ) na tom najlepsie, ale tu ti budu len zle robit
a FEI je dobrá v žilene, na TUKE vraj je tu už ľachšie nie je toľko vela matiky... Ale aj tak su informatici naliatý asi všade tak tam choď ak ti matika fakt nerobý problém
chodim na tuke a zeby som sa mala nejak pretrhnut od snahy? no neviem, neviem . a popri skole mam kopu casu na veci, ktore ma z nej zaujimaju (u mna programovanie) a nesedim nad niektorymi blbymi predmetmi... aj ked tych je pozehnane :/ plus ostava mi cas na brigadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
FEI na STU BA je najlepsia informatika ( v rebricku vysokoskolskych fakult ) na tom najlepsie, ale tu ti budu len zle robit