JA NEVIEM SICE ODKIAĽ TO MATE ALE REZANIE JE CHOROBA NIE EMO , TO TY TUPI POZERI ROBIA LEBO SI MYSLIA ZE JE TO EMO , fakt ma to uz štve ze tu hovorite take hovadiny
waaa ja si myslym ze su normalny ludia...aaaale ludia ich odsudzuju qoli thomu aqo wizeraju!!!!!!!!!!tha aaale ja ich maaam rada!!!!aaaale emacou ne pozerou!
Emoboy112:máš uplnu pravdu!!!režu sa len poseri a tvaria sa ako velky emaci/čky.Na zaklade tichto ludia posudzuju aj skutočné EMO.Je rozdiel byt EMO a byt embryo mrtveho organizmu.Tolko moj nazor
emaci su ludia co sa praveze nesnažia byt ako iny , a preto sme niečim zvlasny a iny a preto vam tak vadíme , je kazdeho jeho vec akou cestou sa vyda , a vas neni nic do toho , špárajte sa vo svojom zadku. tak je to z mojej strany , a inač len tak naokraj REZANIE JE CHOROBA , NIE EMO !!
akoze laskawo nayprw by sthe si mali precithath co tho wlasthe EMO ye..a az pom nas odsudzowath nie theraz...ked sa wselico mozne popise..co nie ye ani prawda....
no tiez si myslim akoze tak ked si mysli nech si mysli co ma potom....nemyslite si ja nesom emo ale tak kazdy ma svoj rozum a sam sa rozhoduje kam chce zapadnut tot wse
emaci su deti ktore nevedia co maju zo sebou robit tak si ublizuju a poskodzuju sa .je to ubohe a chore najradsej by som ich vsetkych pozabijal vyzeraju jak daajajke kokoty .
ale vies co ani sa necudujem...keby som nevedela co emo skutocne je a vidim skupinku 13rocnych a ich prezentovanie tohto stylu a niekto mi povie ze toto je emo tak sa zhrozim ...v podstate je to o tom ci niekomu ide o to zistit co to v skutocnosti je alebo si potrebuje len na nieco ponadavat a je mu jedno na co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
peter_piper to bolo dost pekne
Avra z tych hoperov si nic nerob, na hangarove odveci odpovede si si uz mohla zvyknut
..vsak ja poznam takych ludi co jeden rok boli hip-hoperi a o rok ked prislo emo zrazu velky emaci..tsss
moja najdi/wymysli si nowsiu frazu...ta je uz otrepana
naco sa znerwoznowat nad takymi...wed ti za to nestoja
cize co z toho vyplyva?
emo su len deticky, ktore maju svoj vlastny styl na upozornenie okolia takze nikto sa tomuto nedivi.
ale keby isiel po ulici nejaky 22-rocny emak, tak si kazdy pomysli, ci nie je nahodou psychicky naruseny.