aj mne sa spociatku zdalo, ze to nehra, ze je taka sprosta.. ale ku koncu som si uz uvedomil, ze taky sprosty clovek nemoze existovat.. jasna parodia.. ale podarena
Prosím, ospravedlňte môj slovník, ale to sa inak nedá...
Doboha, to čo bolo za piču? Akože, ja fakt neviem, či sa mám smiať alebo plakať... Ale toto už bolo vážne moc. Proste moc...
Užasná EMO extra mastná ofina jej brnká popred oči už mesiac, dobre počúvajte, už CELÝ JEDEN MESIAC a je zjavné, že jej z toho proste drblo. Keby hentak predo mnou furt tou ofinou pohadzovala, odstrihla by som jej.
Fasácky "EMO barák", do ktorého ona bola zamilovaná, prefarbili na oranžovo. No akože uznajte, veď to je fakt dehonestujúce. Najskôr som si myslela, že jej kamarátka vyskočila z deviateho poschodia, ale to by bolo nič. No oni si ho dovolili prefarbiť na oranžovú neEMO farbu. Ja by som ho na jej mieste postriekala krvou, nech aspoň dostane nádych "ÍMA".
Ak by som bola na mieste jej matky a takto by si dorezala tvár kvôli bielemu neEMO snehu, asi by som jej podrezala krk.
A ešte by ma veľmi zaujímalo, ako dokáže zosúladiť dokonalé EMO zákony so štúdiom. Po 4 minútach odpovedania sa proste zatne a už z nej človek nedostane nič. Bude nosiť zlé známky, možno dokonca aj prepadne... Koniec. Doreže sa celá a vykrváca. Chudera...
Nie je pravda, že alkohol je metla ľudstva. To EMO JE METLA ĽUDSTVA!
ty vole!!!!!!!!to je jaka pi_ča!!!uplna krava....spodina!!!!najspodnejšia uroven....cely ksixt dorezanyy!!!to je je_nuteeee!!!!!!!!!!!total xoreee....a stym ppanelakom čo trepe!!!!no je to teda xudera....pekne by ju mali poslat za psyxiatrom!!!
ta co si dievca sa pri porode smykla doktorovi z ruk a drisla rovno na gebulu? Pripadne si sa naburala s s konom ci s vlakom? LOOSERka si kvalitna akoze vis co tim chci řict
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
akoze snad este aj zije..ked sa bavila s "nami" 7 min. ..
ale neviem ci si robi srandu alebo naozaj. . ale ja niesom emo, ale ani na nich nenadavam
Doboha, to čo bolo za piču? Akože, ja fakt neviem, či sa mám smiať alebo plakať... Ale toto už bolo vážne moc. Proste moc...
Užasná EMO extra mastná ofina jej brnká popred oči už mesiac, dobre počúvajte, už CELÝ JEDEN MESIAC a je zjavné, že jej z toho proste drblo. Keby hentak predo mnou furt tou ofinou pohadzovala, odstrihla by som jej.
Fasácky "EMO barák", do ktorého ona bola zamilovaná, prefarbili na oranžovo. No akože uznajte, veď to je fakt dehonestujúce. Najskôr som si myslela, že jej kamarátka vyskočila z deviateho poschodia, ale to by bolo nič. No oni si ho dovolili prefarbiť na oranžovú neEMO farbu. Ja by som ho na jej mieste postriekala krvou, nech aspoň dostane nádych "ÍMA".
Ak by som bola na mieste jej matky a takto by si dorezala tvár kvôli bielemu neEMO snehu, asi by som jej podrezala krk.
A ešte by ma veľmi zaujímalo, ako dokáže zosúladiť dokonalé EMO zákony so štúdiom. Po 4 minútach odpovedania sa proste zatne a už z nej človek nedostane nič. Bude nosiť zlé známky, možno dokonca aj prepadne... Koniec. Doreže sa celá a vykrváca. Chudera...
Nie je pravda, že alkohol je metla ľudstva. To EMO JE METLA ĽUDSTVA!
milujem nadprirodzene inteligentných ľudí ako je ona...
1. Tie jej vlasy ma zabili-sa smejem ešte teaz
2. Podľa enj sme všetci neEMO sprostí-hlavne že ona je slečna dokonalá už 1 mesiac...no lol
3. Chcem vám to vysvetliť, len neviem ako vám to mám vysvetliť, čo čo trepla omg
4. Smaozrejme že to má nejaké limity, keď to musí skonič a musíme byť smutní... jééémine-to čo je? pol hodinu za deň môžu byť šťastní a dosť??
5. Keď EMO nevidí, nevidí to krásne na svete.. :ježíííš...a tým druhým okom čo??vidí zlé veci-prehliada všetko dobreé??...to som nevedela
6. Musíme byť smutní, lebo keby ste niekede videli smutnú "emôčku nebo emouše" ono to fakt nejade, to proste neni žiadne emo...
7. Čierna farba...ale môže byť aj hnedá...
8. My sa nerežeme...ako včera som dostala trojku z diktátu a trochu som sa rezla...ale nerežem sa...-och ako si len protirečí..pinda jena
9. Je to fakt suepr panelák...je to EMO panelák! ja zdochnem..
10. Oranžova a emo! To proste nejde dohromady!!
11. Ona býva v tým hnusným oranžovým baráku a já se s ní mám kamarádit???
12. Bavit se s vami není taky v emo zákonech...
ok ja končím...väčšiu pi*ovinu som v živote envidela...prepáčte za výlevy, ale je to otrasné!!
je mi zle ako preboha, ako môže byť niekto taký...taký debilný???
fuj:/:/:/
Ten co tam je, uz nefunguje.
Poprosim, ak by sa dalo poslat mi ten link, do posty.
Thanx