zase je to tu.... EMO diskusie...... už toho tu je nadbytok...... ale rieš si čo chceš... verejné fórum... ja EMO neodsudzujem, aj keď vďaka kamoške mám na to svoj názor......
povodni ludia co sa oznacuju za emo su väcsinou vegetariani, maju casto prirodne oblecenie, alebo take co si robia sami a prejavuju sa velmi emotivne...
samozrejme nehovorim o pozeroch, co si naschval farbia vlasy a davaju na seba tony majkapu...
Ja tiez... Avsak v podstate emo je uplne v pohode(myslim v povodnom vyzname). Banda buzerantov z toho vsak spravila to cim je to dnes afektovanym az neprijemnym spravanim. Emo v povodnom zmysel vsak bola dobra hudba s emotivnymi textami, nic viac (vlastne povod slova emo-emocore-emotional hardcore). Ale k sucasnemu "EMU" tiez pocitujem odpor a najradsej by som ich vyhladil zo sveta.
EMO sa neda definovat ako hudobny styl a podla nazoru zalozeneho na mojej subjektivite je "emo" nedefinovatelny vyraz aj vo vseobecnosti. Nema ziadnu historiu, nema ziadne presne informacie sam o sebe, nedaju sa k nemu priradovat iste nazory, navyky, nabozenstva ani hmotne veci alebo hudobna tvorba, z coho mi vypliva, ze jedine prirovnanie, ktore ale nemozme povazovat za definiciu ani za obraz tohto stylu je "emocia". Z toho si uz kazdy clovek musi vyvodit svoj subjektivny nazor na "emo".
Ale to je moj nazor... nemusite mi tu teraz kopirovat texty z wikipedie decka.
neupadá...nemám nič proti nim, až na par ofinatých pičíc, čo špúlia papuľu, ukazujú kozy, ktoré vlastne nemajú a režú si ruky aby bol In...vraždila by som(vek od 12 do 20)
Hm, k EMO nemám nijaký vzťah ... nikto, s kým som často v kontakte nie je emo, takže max. keď vidím niekoho na ulici a s emo "doplnkami" to prehnal, tak potom si v hlave riešim, či je OK .... inak nič
vsetci tu pisu, ze v podstate je EMO nieco dobre, a emaci maju ciele, a nevieme o com emo naozaj je... ale tak myslim, ze tu ide o to "emo" ktore vidime (uz menej) v uliciach miest... ked 13, 14 rocne baby maju cierne vlasy, ofinu cez oko, uzke cierne rifle, prehnany make up, hlavne linka, rezanie s ziletkami, noznickami, nozom do ruk, a podobne... tak ked vsade boli/su takyto emaci, tak ako si clovek ma spravi o stile "emo" dobru mienku prosim vas?...
ked pocuvam nejaku hudbu tak pocuvam... ale obliekat sa do nejakych stylov a hovorit si ja som hip-hop, ja som metal..emo... je to chore cele.,. nevem kery kok to vymyslal..
nikoho emo nepoznam (iba odemovaneho jedneho ) takze nesudim..ale ma stve ze len preto ze mi pada ofina do oka a mam tmave vlasy mi hovoria emacka.....lllllllllll
ludia co sa vyjadrili o emo negativne, absolutne nic o emo nevedia. a nebudem tu otom pisat, kto chce , a ma snahu, si to sam zistii a vyhlada, ocom je emo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nie, nie je to o smutku a zilach
emo nie je o rezani zil a smutku...
povodni ludia co sa oznacuju za emo su väcsinou vegetariani, maju casto prirodne oblecenie, alebo take co si robia sami a prejavuju sa velmi emotivne...
samozrejme nehovorim o pozeroch, co si naschval farbia vlasy a davaju na seba tony majkapu...
Ale to je moj nazor... nemusite mi tu teraz kopirovat texty z wikipedie decka.