no ked si EMO a len sa to tu bojis priznat tak by si si mal po takejto poznamke od ineho clovka ihned podrezat zili... lebo to je vlastne celkova filozofia toho stylu
normalne im povedz ze nejsi emo kamoska mala na ruksaku napis ze I am EMO ked bola emo a teraz tak dopisala not uplne zlate to je I am not EMO a to not tam pridala s takou tou znackou ako ked ucitel v diktate oznacujem ze ti tam nieco chyba
tak povedz, že emo nie si! Veď je to jednoduché... a keď ti to budú tvrdiť stále, ty tvrď svoje, že nie si a postupom času ti dajú pokoj...
A ľudia, trošku jemnosti, veď je to jedenásťročný chlapec... čo vy viete, čo sa mu preháňa hlavou? Nechcela by som mať na svedomí nikoho, a už vôbec nie dieťa.
P.S. Držím palce
vysmej sa im ze nech si nieco o style precitaju kym vyjdu z tymto nazrom, na Slovensku som aj tak, mal tu cest len s jednym Emom skutocnym no vlastne dvomi, ale jeden je 123spider321 a to je na dlho proste na slovensku skutocny styl nenajdes o styloch bude moj dalsi blog Proste bud ich ignoruj, alebo sa im smej. tak to robim ja, mne tiez niekto nevzdelany hovoria emo, len za to ze sa do skoly negelujem a moja diskofilna ofina im pripada emacka
@krutafunebracka akoze klidek... akoze je to len jedenastrocny prcek...som mu chcel podarid aby skocil pod vlak,ale mohol by to zobrat vazne tak radsej som mu to neporadil
Bol by komerčný
Špeciálna verzia by stála asi tak milión, pretože ju podpísal dáky Johnny Kotrmelec minútu predtým, ako vykrvácal
Namiesto ikony "Počítač" by bola žiletka
Vo verzií PRO by to bola žiletka so srdiečkami
Líška v logu Firefoxu má ofinku
Homepage Firefoxu by bola Pokec.sk, s presmerovaním na miestnosť EMO
V základnej softvérovej výbave by bol vypatlátor
V PRO edícii aj devypatlátor, pre uskutočnenie komunikácie s vonkajším svetom
Logo už máme...
Nesmie sa zabudnúť na ICQ. Špeciál EMO edition, to jest 8 obrazoviek smajlíkov a ružový skin s mačičkami
Taktiež to ICQ by malo mať možnosť nakresliť si poriadne tie ofinky
GIMP by mal iba ružovú a čiernu farbu, a namiesto štetcov by mal mačičky, žiletky, sem tam nápis Tokio Hotel
/home/meno by sa premenovalo na /emo/meno
Pri výbere prostredia by bolo možné vybrať si "classic EMO GNOME", "Bill Tokio Hotel GNOME" alebo "ešte nejaká emo hudobná skupina GNOME"
OpenOffice.org by bol upravený ako nadstavba na vypatlátor
vyhrn si ten cierny rukav,vezmi si ziletku a zakric ze "ak mi neprestanete hovorit ze som emo tak sa podrezeeem" urcite ich uz natrvalo presvedciss ale nechapem preco este nespis o takomto case?? to je co za vychovu??
Prreco riesite jeho vek?? neznasam ked tu na 15rocne dievca povie, ze je to 11rocne decko, lebo ty si bohovsky dospela teda. To ze ma 11 neznamena ze ho nemoze trapit to co mna v 18, nie? jaaj. Riad sa havne vlastnou hlavou chlapce
@anthvillie preco sa to pytas mna?? nebud ironicka a zapoj IQ co poves? ja som iba vyjadril nazor, mozno ta 15rocna ma toho za sebou viac ako ja. Mozme pochybovat o tebe ale, kedze sa pytas taketo otazky... hm? ale mas moje povolenie, ze si to ty teda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A ľudia, trošku jemnosti, veď je to jedenásťročný chlapec... čo vy viete, čo sa mu preháňa hlavou? Nechcela by som mať na svedomí nikoho, a už vôbec nie dieťa.
P.S. Držím palce
no do puceeeee mam dost
a hlavne ze EMO fuj??
no fuj fuj ty trtdlo xD
Linux Emo
Bol by komerčný
Špeciálna verzia by stála asi tak milión, pretože ju podpísal dáky Johnny Kotrmelec minútu predtým, ako vykrvácal
Namiesto ikony "Počítač" by bola žiletka
Vo verzií PRO by to bola žiletka so srdiečkami
Líška v logu Firefoxu má ofinku
Homepage Firefoxu by bola Pokec.sk, s presmerovaním na miestnosť EMO
V základnej softvérovej výbave by bol vypatlátor
V PRO edícii aj devypatlátor, pre uskutočnenie komunikácie s vonkajším svetom
Logo už máme...
Nesmie sa zabudnúť na ICQ. Špeciál EMO edition, to jest 8 obrazoviek smajlíkov a ružový skin s mačičkami
Taktiež to ICQ by malo mať možnosť nakresliť si poriadne tie ofinky
GIMP by mal iba ružovú a čiernu farbu, a namiesto štetcov by mal mačičky, žiletky, sem tam nápis Tokio Hotel
/home/meno by sa premenovalo na /emo/meno
Pri výbere prostredia by bolo možné vybrať si "classic EMO GNOME", "Bill Tokio Hotel GNOME" alebo "ešte nejaká emo hudobná skupina GNOME"
OpenOffice.org by bol upravený ako nadstavba na vypatlátor
,,Nie, iba pózeri sa s tým chvália.Pôjdeme sa vo štvrtok spolu rezať?"
a jeho reakcia:"noa?"
Vsak si az o 3 ROKY starsi... krute...
k teme...
Usmej sa iba Alebo povedz " Ty mas pravdu, ja mam pokoj "