» emo-heart.blog.cz/0705/mno-pravid... kto si ešte okrem mňa myslí že toto je úplná blbosť?? ako ja som emo nikdy nebol ale normálne som sa na tom pobavil..
to je staré a tuším je to preklad z českej verzie, chlapče objavil si teplú vodu a EMO v dnešnej dobe už neni to čo to bývalo, ale aj tak to má niečo do seba
ale to je co za hovadina ze emo ma rpavidla? nema ako nic enmam pravidla ani punk nema pravidla ani hi hop ani envim co ,su to len proste skupiyn co patria do toho stylu robia isty druh muziky a ti ludia maju isty image podobny,a nikdo s aneriadi tym ze je emak a musi to a to a nnesmia to a to ,ano mas pravdu dobre si sa an tom pbavil sak to kazdy asi ,bo to je hlupost jak nic
no maaam dost....z celeho ema mi je nanic...ako si moze niekto len tak z nudy zacat rezat paprce....? sak to je totaalne mimo...a tvarit sa ze je stale v depke ...dalsia ---ovina mysliet si ze ked nevedim vdaka mojej ofinke je neviem ako strasne sexi...no nemam slov...a ten ich styl pisania ma tiez doraza...sak by ma drblo keby som tak mala pisat...takze asi tak...vsetkym emakom odkazujem ze su to totalny vypatlanci...nech ziju vsetky ostatne styly len emo nech uz konecne skape sak to nakoniec chcu vsetci emaci...sorry oni to vlastne v pravidlach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov