Prieskum xD : Patríš k EMO štýlu alebo ťa wiac berie HIP-HOP ?! ak si sa w ani jednom nenašiel napíš len swoj názor . .... Pls ak mas 13 a menej rockow xD a nws poriadne ani o co ide tak checkni nazory ale radsej to nekomentuj xD
emo sa mi vôbec nepáči.. bllééé... už by som ich aj tuším vyvraždila, ale čo už.. nedá sa.. a hip-hop? no tak ten som mala veľmi rada, a aj mám.. ale už trochu menej.. ale je oveľa lepší.. a vôbec.. je dobrý.. tot môj názor..
Ne nebola by lepsia anketa lebo mas napisat swoj nazor preco a co je lepsie na tom style ktory si wyberies ... Mne je wlastne srdecne jedno ci emo alebo hip-hop ale kamoška sa stawila tak pis a neraď xDxD
emo na slovensku prakticky neexistuje, mozno fakt jeden zo stoviek emakov vie o co v tom ide, ze to nema nic s depkami ani so samoublizovanim.
a prepokladam ze porovnavas hiphop s tym pozerskym "neo-emom", tak potom urcite hip hop.
sice obliekanim sa mi viac paci emo, hudobne urcite hiphop, emo je na mna privelmi tvrde a privela tam jacia a moc tam menia nalady v tych pesnickach..
na druhu stranu nemusim hiphoperov, takych velkych čávov s kapucou cez ksicht a na mobile vypeckovana hiphopova pesnicka.. emaci mi pridu ako taki prijemnejsi ludia..
v oboch su dobre veci aj veci ktore mi vadia, neodudzujem emaka ani hiphopera..
Pochybujem ze ty mas viac ako 13 rockov a vieš o čo vobec ide btw keby si mala aspon stipku z vitaminou I a Q použiješ vyhladávanie kedze to tu už bolo nespocetne vela krát:p:p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a prepokladam ze porovnavas hiphop s tym pozerskym "neo-emom", tak potom urcite hip hop.
sice obliekanim sa mi viac paci emo, hudobne urcite hiphop, emo je na mna privelmi tvrde a privela tam jacia a moc tam menia nalady v tych pesnickach..
na druhu stranu nemusim hiphoperov, takych velkych čávov s kapucou cez ksicht a na mobile vypeckovana hiphopova pesnicka.. emaci mi pridu ako taki prijemnejsi ludia..
v oboch su dobre veci aj veci ktore mi vadia, neodudzujem emaka ani hiphopera..
celkovo ale vyhrava hip hop.
A nechapem co za komplexy furt mate, ze si stale beriete cudzie veci do huby?!
xD
XD
XD
XD
XD :-!
moja kamaratka na to odpoveda ze ja som zuzana... vzdy sa na tom dost smejem