Akože prečo NIE JE emo fórum pod napríklad žvitoné štýly, či hudba ale Špeciálne fórum? Rozhodne ma naštvalo, že tam je spolu s homo a bi a čo ma naštvalo najviac, je otázka pri registrácii a možnosti:hetero,homo,bi alebo EMO...akože neviem kto to "uklad
PRECO?? ZE PRECO?? Lebo ste banda vymletych chujov!! Este sa stazuj!! Bud rad ze tu mate aspon ake take miesto! Este si ides vymahat specialne forum! No dpc!! Sa spamataj rychlo!! Toto je forum pre normalnych ludi kurva... ked sa ti nepaci chod si vymienat svoje ziletkovske zazitky niekde inde!
ono niektori ludia maju ako orientaciu danu moznost EMO takze to asi nie je take zbytocne. aj ked si myslim, ze clovek co ma vsetko po hromade to nemoze mysliet vazne.
nieže by si bol rad debil ešte sa sťažuj..aspoň vidno ako vedia niektorí oceniť,hej len sa sťažujte,chcite nove veci,vylepšenia,s ničim nebuďte spokojní a ked sa človek snaži vam vyhovieť v niečom ešte to budete kritizovať.. trošku sa zamyslite niekedy nad sebou (ach)
@18 nevidel som ho ale seci vieme co su zac... a ano je to jeho vec... mam fpici.. nech vykrvaca... pytal si sa preco si myslim ze nesu normalni... tak som ti dal odpoved
Áno všetci vieme a pritom vieme hovno. Za to že niekto povedal že sa nejaký emák reže už to musí byť pravda a musí to platiť pre všetkých? Je to jeho odreagovanie a ak ti tie nervy za to stoja kľudne sa rozčuľuj. A potom ich všetkých pozabíjaj hej? Aby si už mal pokoj...
@20 hahaaaaa.. jake nervy prosim ta ... ja sa bavim... mozno to neplati pre vsetkych... ale seci tam aj tak smerujete! .. a pozabijat vas nemusim.. sak vy sa vyzabijate sami .. a potom bude pokoj!
@26 netvrdim ze si emak.. len dalsi frajer co sa hraje na tolerantneho... takych chudakov s takou biednou pretvarkou je kopu ... kazdeho sa ide zastat.. s kazdym je kamarat... he... bieda
@31 nemusis.. ty uz si frajer! aj s tym tvojim dobrym srdieckom a ochotou pomahat celemu svetu kasli na to... raz ked nastane svetovy mier a vsetci sa budeme mat radi tak budes na vyslni ty! do vtedy by si si ale mal uvedomit realitu
EMO je paradox, places nad chudobou deti v afrike, ze sa tam nedavaju peniaze, ze je vrstva bohatych a chudobnych a sam mas obute drahe DC a haby. Volaktorim fakt unika podstata. Teraz k veci sak im dajte tu rubriku ci co, ked im chyba k zivotu. Neublizuju vam, tak ich nerieste.
@yahooo a spol. za 1. to že som emák, neznamená nič z toho čo si povedal, ale taký obmedzený človek ako ty to asi nepochopí...ale to je nepodstatné, prečo tu rozoberáte EMO? A to či mám byť rád? Radšej nech to forum nie je, ako by malo byť pri gayoch atď. mńa naštvalo to, že tam je myslená sexuálna orientácia a odkedy tam emo patrí? Väčšina vás obmedzených (česť výnimkám) je toho (mylného) názoru, že emáci sú všetci bi a taká možnosť tam je...výsledok možnosť emo je tam úplne zbytočne, alebo nás to má uraziť? @pawliee v tom prípade si sa nepýtal emakov, ale nejakých detí...@jimmycrow k nemu asi toľko, že tu je jeden z mála normálnych a tým normálnym myslím tolerantný a hlavne bez predsudkov. Nepoznáte ma ako človeka, neviete o mne ani zbla a už ste ma odsúdili pre moje názory, výzor a hudbu, kt. sa mi páči. Spametajte sa...
@37 HAHAHAAAAA... smejem.... aaale... dajak si sa rozbehol.. ... pocuvaj ma sem... neviem na akom stupni emakovstva si ty... ale aj tak raz dospejes k tomu ze sa budes rezat a plakat nad kktinami ... lebo seci emaci tam smeruju kurva!!! to je jak ked ti fetak povie ze to ma pod kontrolou! HOVNO!! a ze vraj viac prezivat emcie ... sranda ze prezivate len tie negativne emocie!! uz si kurva niekedy videl vysmiateho emaka??!! tak mi tu nehovorte ze aj radost je emocia!! je!! ale ziadny emak ju neuznava!!! setko je zleeee!!! vsak?? boha ale vy kokoti ma viete riadne vytocit!!
myslim si ze cela tato vymena nazorov nema zmysel, kedze ziadneho NE-emaka nepresvedci nejaky emak o tom, ze emo je dobre a naopak detto... tak si dajte pohov vsetci
@38 Ty si ako malý vážne, buď si obmedzený, alebo vážne melieš o čom si presvedčený aj keď to nie je pravda...napísal som, že rozoberanie emo štýlu NIE JE predmetom tejto témy...ale keď tak veľmi chceš...poviem Ti to takto, trepeš kktiny, možno sa niekto sem tam poreže, spácha samovraždu, akurát sa do toho všetci pustia len keď to je emak...akonahle to je hoper, či dospelý chlap tak to nikoho nezaujma. Nemáš ani potuchy o tom čo emo je a ak by si mal v pláne odpísať: tak mi to teda vysvetli. Nemám proti tomu nič, len dve podmienky, nie tu a za predpokladu, že bdueš ochotný vnímať a nie trepať dookola tie svoje sprostosti...
mnaaaaaaa asi odvezu...pomooooooc... uz pri prvom komentari mi tak stupol tlak...ja som si myslela ze som si uz na to zvykla ze vsetci na emo pluju ale toto ma skoro polozilo...ja vas nepochopim preco furt musite riesit emo konretne emo kids ktore s emo nemaju ani spolocny kyslik kurva aj s takymi idiotmi ignorantskymi ako ste vy!!! ale aspon vidim ako okolity svet zaujima dobro veci a ako ludia radcej vidia zlo...nuz zaduste sa tim vy antiemaci... aj tak emo neznicite ako hitler nevyvrazdil zidov....blee
okej... jebte na to... fakt... nemam slov.. seci co su proti vam aj tak nemaju gule sa ozvat lebo pridu take pripady jak vy a hned ho sprdnu.. ma fpici.. robte si co chcete... aj tak raz zarezete troska hlbsie
@43 to vy sa rezete ! ne my normalny ludia!... ja len hovorim o tom ze ludia ktory su proti emo sa aj tak neozvu.. lebo vas je vela!! alebo aspon tych co sa vas furt zastanu... a furt zostaneme na koniec ako kokoti my! v tomto pripade ja
@44 Oni sa ozvali na začiatku a ekdže nič iné ako nadavat nevedia, tak nemajú čo dodať...pritom by sa toľko vecí vyriešilo obyčajným pokecom...teraz ymslím rozhovor nje pokec.sk xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@8 myslím že keby bol človek stále spokojný s tým čo je by sme boli ešte v dobe kamennej...