toto nie je normálne.Dnes je emo deň či čo??samá emo diskusia
A hovorí sa tu o hudbe však?
Emo hudba je taká ako každá iná. Nemôžem povedať, že je taká dobrá ako trebárs punk či metal, ale v každom prípade je to hudba kt. sa aj niekomu páči...Mne napr. ani nie..
kolko emodiskusii dnes tu bolo, aj to tam rozoberane bolo, skus sa laskavo tam pozret, ci to tam nie je, lebo to tam je. a naco urobili vyhladavanie v diskusiach??? vsak na to, aby sa obmedzili rovnake diskusie...
Veronika57 ja som sa na ostatne diskusie nepozerala moznoze preto ...podla mna emo hudba je svojim sposobom celkom fajn.....ale moc sa mi teda tiez nepaci a emo obrazky su niektore pekne ak to neni uplne ze brutalne
Jojo396: Omg...je super, že počúvaš punk a stojíš si za ním, ale načo doboha toľko nadávaš v každej jednej diskusii??Je to zbytočné a potom na teba všetci len pindajú....necháoem načo je to dobré
Emo nie je len o gayoch a zmachlených ľuďoch, tiež Emo moc nemusím a nenadávam tu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A hovorí sa tu o hudbe však?
Emo hudba je taká ako každá iná. Nemôžem povedať, že je taká dobrá ako trebárs punk či metal, ale v každom prípade je to hudba kt. sa aj niekomu páči...Mne napr. ani nie..
to nebol zamer diskusie
CHODTE DOPICE
Emo nie je len o gayoch a zmachlených ľuďoch, tiež Emo moc nemusím a nenadávam tu....