aj matka môže byť sviňa, tak, ako otec môže byť ten najmilší človek na svete.
je to veľmi realtívne a nedá sa to takto zovšeobecniť.. možno to tak funguje vo väčšine prípadov, že matka je za citlivú, otec za racionálneho, ale určite nie vždy.
Lu.cka má pravdu... V jednej rodine, čo poznám sa matka síce o deti stará, ale žeby tam bola aj výchova do dnešného sveta, to som ešte nepostrehla. A naopak, otec síce na decká nakričí, keď robia, čo nemajú, ale dá im toľko lásky, že kto také niečo ešte nevidel naživo, tak tomu možno ani neuverí
No ja som si po tejto stranke vytrpel dost , nasi sa rozviedli , ked som mal 12 preto mam asi velmi zvlastny vztah k mame aj otcovi ...
S fotrom byvam , my sme skor ako dvaja spolubyvajuci nie ako otec a syn ... mylim , ze ziadna tema nie je pre nas tabu a okrem toho ze foter plati najom sme si rovny ..
S mamou sme tiez asi ako stary kamarati , ona ma problem zavola mi a naopak ... ma to svoje vyhody aj nevyhody , ale clovek si rodinu nevybera ...
no tak pozri ja som vyrastala iba s maminou...otca ani nepoznam a myslim ze som celkom normalna...jasne aj emocionalne zalozena ale zasa myslim ze ziadna padajka nie som... vydrzim toho dost..takze zasa na druhej strane nie vsetky matki a nie vsetci otcovia su rovnaki... niektorí otcovia cu citlivejsi ako matki.... aj to sa stava...
táto téma sa nedá špecifikovať len na konkrétného človeka... ako môžeš vedieť ako sa bude ten chlap z tretej ulici z vášho mesta správať k svojim deťom a manželke? To nemôžeš vedieť, lebo ho nepoznáš... tak ako matky milujú svoje deti, rovnakou láskou ich milujú aj ich otcovia. To že na Slovensku rastie kriminalita so zabíjaním hlavne v rodinách, to s tým nič nemá...každý je taký akých ich vychovali rodičia...
mamina je najviac. ja mam dokonalych oboch rodicov, ani ocina by som nevymenila za nic na svete. ale je pravda, ze ammina je ta, co daval lasku najavo.
ja si myslim ze aj otec vie vyjadrit lasku...a aj u nas je to doma tak ze otec ma kumne dobry pristup niekedy dokonca lepsi ako mama...zalezi to najma od povahi toho otca...ale pokial je dievca chlapec tak otec mu venuje viacej pozornosti pokial dievca tak mama (aspon to tak zvycajne byva)
to zalezi len podla situacie. Ale napriklad dieta ktore vyrasta len s 1 rodicom je vzdy troska psychicky vyspelejsie nez tie co si rastu v stastnej kompletnej rodinke...nezalezi na tom ci vyrasta s otcom alebo matkou. Ale je tam materinsky cit, ktory medzi matkou a dietatom vzdy bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
som tak strasne emocionalne zalozeny.
no ja vidim ze ma otec ma velmi rad... neviem ako je to u Vas doma ale u nas je to obojake..
aaa podľa mňa by aj otec dokázal prejaviť lásku, lenže materinský cit je o niečom inom to je pravda lebo otec to decko neporodil
aj matka môže byť sviňa, tak, ako otec môže byť ten najmilší človek na svete.
je to veľmi realtívne a nedá sa to takto zovšeobecniť.. možno to tak funguje vo väčšine prípadov, že matka je za citlivú, otec za racionálneho, ale určite nie vždy.
S fotrom byvam , my sme skor ako dvaja spolubyvajuci nie ako otec a syn ... mylim , ze ziadna tema nie je pre nas tabu a okrem toho ze foter plati najom sme si rovny ..
S mamou sme tiez asi ako stary kamarati , ona ma problem zavola mi a naopak ... ma to svoje vyhody aj nevyhody , ale clovek si rodinu nevybera ...
každý je iný, nejaký, svoj. a neviem, prečo by mal byť zrovna takým, akým ho chce mať niekto iný, lebo "taký BY MAL byť"....