Čaute hľadám nejaký psycho film môže byť aj napr. troj dielny o rezaní alebo kde hraju emo postavy ... Ak neviete poradte apson nejaky dobry psycho film ale nie typu demoni alebo pranormal activity ..
Ja viem že to nieje o rezaní A nemusíte si zo mňa robiť srandu .. Ja mám emakov rada mám také dve spolužiačky a sú super ..... Náhodou ja sa nerežem . A keby som sa rezala, tak iste by mi krv išla
@smis keď máš rád také filmy odporúčam prezrieť rebríčky "most disturbing movies", nájdeš toho viac
@natyfuckingo potom sa podeľ o pocity keď to dopozeráš inak vraj chystajú aj 3jku a režisér sa vyjadril, že 1 a 2 budú oproti tomu disneyovka, tak ja už fakt netuším akú horšiu zvrátenosť môžu ešte vymyslieť
@klaudiqaaa jj občas na takéto rebríčky zavítam, ale na youtube. A nejde o to, že mám rád takéto filmy ale mám rád filmy, po ktorých si dokola opakujem "WTF?" a ešte pol dňa som "mimo" ... a to nemusí byť len čisto z toho, koľko gore je vo filme, skôr mindfuck...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
:-S
@natyfuckingo potom sa podeľ o pocity keď to dopozeráš inak vraj chystajú aj 3jku a režisér sa vyjadril, že 1 a 2 budú oproti tomu disneyovka, tak ja už fakt netuším akú horšiu zvrátenosť môžu ešte vymyslieť