Ako boostujete pred/cez skusky ? Co odporucate ? Staci jeden energy drink ? Kombinujete (kava, energy drink alebo este nieco) ? Ako to vplyva na vase zdravie ? Poprosim prispevky len k teme a od ludi, ktori k tomu maju co povedat. Vopred dik.
Nuz zalezi konkretne od teba. Ked mas citlivi organizmus alebo ako to povedat postaci ti aj kava, ale ak si "necita" tak to skombinovat raz za cas mozes, ale neprehanat to predsa len predavkovat sa kofeinom nie je bohvieco a urcite sa naucis menej.
No ja na vyske nie som zatial, ale co tak skusit obycajny hroznovy cukor a podporit ho napriklad cajom s velkym obsahom teinu ? Neviem ktory to teraz je ci cierny alebo zeleny caj, ale zevraj je to este ucinnejsie ako kava. Tusim ale, ze je to ten cierny.
Zalezi na tom ci kavu pijes pravidelne alebo nie. Ak ano tak telo si zvyklo na urcite mnozstvo kofeinu, tak je lepsie si dat energydrink. Inak najlepsie je sa ucit tak aby si sa nemusel stresovat a mat dost casu
som dneskaj s kamoskou spraskala cele balenie hroznoveho cukru a som v pohode, nijak viac energie mi to nedodalo..ale ta combination s cajom...musime vyskusat
dik za odpovede. kavu nepijem, takze ako boost by to mozno mohlo pomoct hroznovy cukor som zvykol pouzivat a skutocne to pomaha, da sa kombinovat s energy drinkom ? nejde mi o peak-performance, ale skor o to, aby som nebol cely den ako mrtvola. inak ja sa nestresujem, vsak co, matura je tu az o 5 dni len mam obavy, ze ten stres sa dostavi na mieste cinu
btw, bacha na ten caj, niektore druhy naopak zvyknu otupovat
mozes pls. trosicku konkretizovat ? kolko si toho pila a za ake casove obdobie (pripadne aj znacka drinkov) ? ak sa mozem spytat - ake tazkosti mas z toho ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
btw, bacha na ten caj, niektore druhy naopak zvyknu otupovat
to iste drinky cize nemam skusenost