ja chodím tiež na prifuk, ale environmentalisti maju 3 kreditové skúšky, veľmi primitívne, akurát tam je jeden semester zákerný predmet - štatistika, ale inak je jednoduché vyštudovať enviro, no uplatnenie nemáš, ak to chceš len kvôli titulu, tak je to ten jednoduchší spôsob ako sa k nemu dopracovať
Mne sa zdala štatistika úplne v pohode. Ak jej človek aspoň trochu chápe, nie je čoho sa báť.
A čo sa týka samotného odboru, myslím si, že sú oveľa ťažšie odbory na škole ako je enviro. Ak chceš nájsť vhodné uplatnenie po škole, musíš byť výnimočnejší než ostatní spolužiaci, ale uplatniť sa dá.
Zaujímavé názory, zaujímalo by ma, koľkí to tu vyštudovali.. A určite to nie je ťažké pre toho, kto vie chémiu a naučiť sa zoologické a botanické systémy, no získať titul sa dá rozhodne aj jednoduchšie.
Tazsie predmety ale ako pre koho su tam statistika, botanika vyssie a nizsie rastliny , zoologia chordaty a bezchordy, pre niekoho su aj tazsie testy z jazykov ktore sa robia cez pc, pred tym ako sa zacens ucit dany jazyk aby ta zaradili do skupiny a ci vies minimum .. dalsie tazke predmety zatial neviem na dane skusky sa nestaci ucit dva dni pred skuskou ale na vacsinu ostatných stacia aj 3-4 dni a je to v pohode. Nie je to ziadna farmacia alebo pravo ale ani skola pre uuuplnych lenivcov.
Kto je sikovní uplatni sa ale priznajme si nezijeme v Rakusku kde ma kazdy vacsi podnik svojho Environmentalistu ..
Kazdopadne kto to robi od srdca mal by mat aj nejake vzdelanie k ochrane prirody ja to osobne na Prif Uku odporucam .
este som zabudla ze medzi tie tazsie skusky patri chemia hlavne organicka ..
ale treba skusit ..
treba si dat pozor na sito ktore je v prvom rocniku je tam podmienka prestupu z 1zs do 1ls 15 kreditov z povinnych predmetov ..potom ak sa neflakas a ucis ako tak tak sa to da zvladnut
ja som druhacka a zajtra mam opravak z botaniky z 1rocnika ak to nespravim tak letim zo skoly asi tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
S uplatnením to nie je žiadna sláva.
A čo sa týka samotného odboru, myslím si, že sú oveľa ťažšie odbory na škole ako je enviro. Ak chceš nájsť vhodné uplatnenie po škole, musíš byť výnimočnejší než ostatní spolužiaci, ale uplatniť sa dá.
Kto je sikovní uplatni sa ale priznajme si nezijeme v Rakusku kde ma kazdy vacsi podnik svojho Environmentalistu ..
Kazdopadne kto to robi od srdca mal by mat aj nejake vzdelanie k ochrane prirody ja to osobne na Prif Uku odporucam .
ale treba skusit ..
treba si dat pozor na sito ktore je v prvom rocniku je tam podmienka prestupu z 1zs do 1ls 15 kreditov z povinnych predmetov ..potom ak sa neflakas a ucis ako tak tak sa to da zvladnut
ja som druhacka a zajtra mam opravak z botaniky z 1rocnika ak to nespravim tak letim zo skoly asi tolko
netreba si vsetko nechavat na poslednu chvilu ...