Dostal som sms, ze dlzim VUB banke 70eur, k tomu cislo uctu a vymaha to EOS agentura. Nikdy som nic neriesil s VUB, vlastne som 4roky v Anglicku, teraz som tu len necele tri mesiace. Ma s tym niekto skusenosti? Na nete pisu aj tak, aj onak o nich...
» centrumspravnejpomoci.sk/o-nas/...
je tu x informácii ako tieto špiny okrem iného aj EOS vymáhauju od ľudí prachy a ničia im životy...
napíš im do sms že sa obrátiš na políciu a túto orgánizáciu centrum právnej pomoci...
ony tie špiny ich dobre poznajú a skúšajú ako kde koho dobre odrbať o prachy, nedaj sa riadne im podkúr...
Možno niekto pred tebou mal to číslo, ktoré ty máš teraz.
Alebo sa niekto zadĺžil a uviedol tam tvoje číslo. Choď do VÚB a ukáž im čislo účtu a KS/VS/ŠS z tej SMS.
Rieš to ihneď!
@adamshangala dikes, keby som vedel ako uz vymazem forum
vo vub nic nezistili volali im
a oni ze omyl
tak tie krysy kancelarske si popri facebookovani mozu dat veci do poriadku, nie aby som ja behal dve hodiny hore dole kvoli zle adresovanej sprave...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nemaju na to právo, jedine písomne...
je tu x informácii ako tieto špiny okrem iného aj EOS vymáhauju od ľudí prachy a ničia im životy...
napíš im do sms že sa obrátiš na políciu a túto orgánizáciu centrum právnej pomoci...
ony tie špiny ich dobre poznajú a skúšajú ako kde koho dobre odrbať o prachy, nedaj sa riadne im podkúr...
Ohlás to písomne do VÚB. Ohlás to aj na políciu. Ohlás to aj operátorovi.
Alebo sa niekto zadĺžil a uviedol tam tvoje číslo. Choď do VÚB a ukáž im čislo účtu a KS/VS/ŠS z tej SMS.
Rieš to ihneď!
vo vub nic nezistili volali im
a oni ze omyl
tak tie krysy kancelarske si popri facebookovani mozu dat veci do poriadku, nie aby som ja behal dve hodiny hore dole kvoli zle adresovanej sprave...