@fonzie ...pokiaľ viem neexistuje nič také že ekvalizér pre operačný systém, ekvalizér je tá vec kde si nastavuješ hlasitosti rozsahov frekvencií v prehrávačoch.
@fonzie podla zvukovej karty, niektore ked nahodis celi soft nielen driver tak maju v sebe moznosti, napriklad realtek ma kadejake predvolene nastavenia, napriklad halovy zvuk, jaskyna atd atd, a aj equalizer. skus pozriet konkretne pre tvoju zvukovku nieco najdes, aku mas?
@fonzie aha, takže hľadáš editor zvukových súborov, hej?
audacity.
alebo existujú nejaké prehrávače hudby čo sú určené špeciálne pre DJov a obsahujú aj takéto veci, názov si nespomeniem ani jedného asi...
a ak chceš niečo viac profi, aj keď to už (oficiálne) nie je zadara, tak hľadáš DAW / VST host, skrátka už vyslovene hudobný editor, niečo ako Cubase, FL Studio, Guitar Pro...
@midnight ide mi o to,že mám dosť dobré slúchadlá a ten obyčajný zvuk je obyčajný, smartfón už nejaký equalizér má a ako tak si pesničky už viac užívam. Kdežto vo win nič také nemám a samotný winamp je veľmi slabý.
kup si dobru zvukovku/usb amplifier, resp precitaj » www.pcadvisor.co.uk/how-to/audio/34... a prehravaj HD hudbu, teda originaly alebo flac ripy...nic ine nepomoze
ake mas sluchadla inac? kazde sluchadla maju iny prednes, mozno ti len nesedi ich podanie
mam doma HD 218, takze prilis rozdiel to asi neni...myslim, ze prednes vyrovnaty, basovat to nebude moc, klasika, rock, vocal, da sa fajn popocuvat a v tvojom pripade by mozno bolo poznat aj keby si mal lepsiu zvukovku, ale pumpovat do toho prachy sa moc pre tie sluchadla neoplati... skratka skusaj zapojit do niecoho ineho, hifi, kvalitna mp3, iphone, zosiku a uvidis, ci je poznat rozdiel...skusaj rozne sluchadla...vsetko je o vkuse, technike...skus otvorene sluchadla, nieco okolo 150e
@relativelysarcastic jo, rozumiem, ja som S nimi veľmi spokojný, a počúvam na nich, metal,skatepunk,rock,pop,dobré,house, aj oldies a všetko hrá najlepšie, pretože tieto slúchadlá rozbíjajú hatlaninu na každý možný nasnímaný zvuk, len si to chcem upraviť po svojom, nič viac...
tak na dnb to nebude podla mna ako, nechapem preco chces robit so zvukom co chces, ten zvuk bude skratka neprirodzeny, nehovoriac o tom, ze uz samotne sluchadla skresluju a netusim, ako si poradia s tymt aj ked to bude pocuvatelne na tych sennoch, akonahle to pustis z repro, alebo na inych sluchadlach, bude ti to pripadat divne
skus si nestavit ekvalizer na nejaky extrem a ak mas dobre ucho, uvidis, ako umelo budu tie sluchadla hrat...
je to o tom, ze softwer je z virtualneho sveta, ale sluchadla z realneh
@relativelysarcastic I see. Ale, na Xperia SP, hrajú na jedničku a je tam more možností, že ako majú hrať, a to chcem aj na PC, keď pozerám film, proste celý win nech fičí pod tým štýlom. A na dnb sú najvác.
osobne mam tiez skusenost, ze z niektorych mobilov lezie lepsi zvuk ako zo zvukoviek na maticnej doske pc, mozno v tvojom pripade to je tym clear audiom od sony?
ak mas len zvukovku integrovanu, skus zvukovku kartu nieco medzi 20-40€, pripadne usb zvukovku
praveze moje sluchadla maju nizsiu impedanciu, takze nemal by byt problem, samozrejme su inak konstruovane tvarovo, zaroven je to ten isty typovy rad, takze v driveri tam rozdiel velky nebude
inak ja prehravam hudbu v AIMP, ekvalizer 16-sablovy tusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inde by si ho v zásade ani nemal(a) potrebovať
audacity.
alebo existujú nejaké prehrávače hudby čo sú určené špeciálne pre DJov a obsahujú aj takéto veci, názov si nespomeniem ani jedného asi...
a ak chceš niečo viac profi, aj keď to už (oficiálne) nie je zadara, tak hľadáš DAW / VST host, skrátka už vyslovene hudobný editor, niečo ako Cubase, FL Studio, Guitar Pro...
ake mas sluchadla inac? kazde sluchadla maju iny prednes, mozno ti len nesedi ich podanie
mam doma HD 218, takze prilis rozdiel to asi neni...myslim, ze prednes vyrovnaty, basovat to nebude moc, klasika, rock, vocal, da sa fajn popocuvat a v tvojom pripade by mozno bolo poznat aj keby si mal lepsiu zvukovku, ale pumpovat do toho prachy sa moc pre tie sluchadla neoplati... skratka skusaj zapojit do niecoho ineho, hifi, kvalitna mp3, iphone, zosiku a uvidis, ci je poznat rozdiel...skusaj rozne sluchadla...vsetko je o vkuse, technike...skus otvorene sluchadla, nieco okolo 150e
skus si nestavit ekvalizer na nejaky extrem a ak mas dobre ucho, uvidis, ako umelo budu tie sluchadla hrat...
je to o tom, ze softwer je z virtualneho sveta, ale sluchadla z realneh
ak mas len zvukovku integrovanu, skus zvukovku kartu nieco medzi 20-40€, pripadne usb zvukovku
praveze moje sluchadla maju nizsiu impedanciu, takze nemal by byt problem, samozrejme su inak konstruovane tvarovo, zaroven je to ten isty typovy rad, takze v driveri tam rozdiel velky nebude
inak ja prehravam hudbu v AIMP, ekvalizer 16-sablovy tusim