ešte nič nepíšem, len zakladám, lebo viem, že sa to bude pretriasať, ale knihu som čítala, teším sa na film, idem akurát na Silvestra, z hudby som ale sklamaná, no pfuj:/
film je zly. nie, nieje to moj dalsi negativisticky nazor, ja som sa na ten film tesil cely rok, ale nehorazne ho znicili. z povodneho diela ostala troska a ja som skoro plakal, lebo znicit taku prilezitos, aku im namet dal... to by som dal trestat.
V kinach ide už od14.12. a tešim sa kedy dorazi do nas a náhodou aj hudba je v poho keby tam dali niečo priliš sladke nebolo by to ono iba ak by dali niečo viac "tvrdšie"to už hej.
Cital som Eragon, cital som Eldest, bol som na filme Eragon. Tak zoslonit kniznu predlohu som este nevidel. Som mal chut vstat a ist z knia. Taky gyc pre 15rocne deti az NO. FUuuuj
Citala som Eragona aj Eldest, na filme som este nebola, teraz niekedy chcem na to ist, tak len neviem ci sa toho desit alebo sa na to tesit, kniha bola fajn, tak len dufam, ze ten film bude aspon znesitelny
Vydel som uz ten film a skoro som sa rozplakal ako je to zhovadene to je otras to ma hadam z knihou spolocne iba mena je to otras nieco tak skazene som este nevidel
čiže hovadá pre teba sú vlastne aj filmoví kritici, hej? kto aspoň trochu sa vyzná, povie, že tento natočený diel bol dobrý "odžub", tých hovadov si nechaj na svoju osobu radšej a sprostosť deto...nezaujímajú ma tvoje pubertálne emočné výkyvy
Nudíte sa?? Chceli by ste si zahrať RPG hru na štíl Eragona?? tak neváhajte a navštívte www.eragon-online.tym.sk Neváhajte a zaregistrujte sa tam a hrajte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
S.U.P.E.R!!! a inak, určite sa im tam nezmestí celý príbeh, toho bude KOOPEC povynechavaneho, veď je to brutálne dejovitá kniha čo myslíte